[S] lekkie i mocne felgi aluminiowe 13

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wzór prawie jak porshe zachowują sie tak samo jak ruski(dzwonią jak sie w nie uderzy, są wytrzymałe, lekkie) w wulkanizacji Władek stwierdził ze są do felgi z duraluminium z domieszka krzemu. Jedna felga ma wgnieciony lekko rant w 2ch miejscach ale to nie rzutuje, są normalnie wywazone pomalowane na biało wsio gut. Sprzedaje z oponami 135/70(2 troche podniszczone od rozbierznosci). Idealne do rajdów
rostaw fiatowski 4X98 5J R13

czekam na sensowne oferty cenowe

ET, waga?

ET29
waga około 5,5kg

dokładnie tak jak pisze mateuszC ET 29 waga ok 5,5 otwor na piaste taki jak łada samara. niedługo wrzuce fotke znaczka/loga "A" który jest na odwrocie felgi.

ktos zainteresowany? jakies pytania? jakby ktos chciał moge przemalowac na srebrno lub czarno. Pozdrawiam

obiecana fota

[ wiadomość edytowana przez: rejser dnia 2006-07-16 22:59:43 ]

a zamienisz się na most brookliński? mogę dorzucić mandat do zapłacenia

fele super, jakbym mial kase tobym łykał bo warto.

Ile byś chciał za ten komplet?
Odpisz na priv.

poszedł priv

up cena 450zł

sory za ot ale za taka cene to tego w zyciu nie pogonisz

i znowu burdel

toć mozna sie targować...

http://www.vaz.ee/modules.php?set_albumName=02_Classic_lada&id=IMG_0084&op=modload&name=Fotobaza&file=index&include=view_photo.php

foto podgladowe

Cytat:
2006-07-17 12:27:19, cypherius pisze:
fele super, jakbym mial kase tobym łykał bo warto.

Jaki słodzik .

Rejser, linki >> TAK << się robi. Myślisz, że komuś w tych czasach sie chce bawić w kopiowanie?

Race nie słodzik ale jakby chcial ze 350 pln i pozbylbym sie alpin tobym je chcial wziasc... magnezówki sie przydaja. a te sa ladne... na ruski mnie nie stac wiec to jest zajebista alternatywa.

a to sa magnezowki twoim zdaniem?

Cytat:
2006-07-19 23:08:08, Krzyh00 pisze:
a to sa magnezowki twoim zdaniem?

wybacz siwemu jesli kłamie
chlop dopiero co załapał prace w DT Motorsport, dopiero co po technikum wiec wiedzy jeszcze nie ma dostatecznej

te dzieciak ja to stara doopa
Krzych00 - z domieszką magnezó moze byc ? nie wiem co ale zwykle najzwyklejsze alu raczej to nie są

"raczej nie sa" no to zes zarzucił faktami nie ma co... zwykle alusy jak dla mnie.

do komentarzy masz HP Misiek