| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
---Edi--- Renault Kangoo Łódź | 2006-07-20 00:41:55 Witam,
mam następujący problem z moim essim mk VII. Otóż przy wciśnięciu pedału hamulca włącza mi się ogrzewanie tylnej szyby, a dodatkowe światło stopu działa tylko kiedy samochód stoi a w ruchu albo wogóle nie działa albo mryga. Miał może ktoś podobny problem albo wie jak można to naprawić?? Za wszystkie podpowiedzi z góry dziękuję. |
ToFastMKIV TEŁENÓFKA MKIV & MKV ... Wronki | 2006-07-20 00:44:22
tylna klapa nie łapie ci masy, uważaj bo potrafi to zniszczyc akumulator (ja tak mialem) teraz przy zawiasie od klapy mam przeprowadzony przewod laczacy karoserie z klapa i jest OK |
---Edi--- Renault Kangoo Łódź | 2006-07-20 01:06:30 a czy to może być spowodowane złymi stykami na listwie znajdującej się w pasie tylnym i bolcami w klapie??może jakaś mała regulacja czy wymiana jednej z tych części załątwi problem. czy jednak lepiej poprowadzić uziemienie przy zawiasach i sie nie męczyć w te listewki i bolce?? |
---Edi--- Renault Kangoo Łódź | 2006-07-21 01:14:06 jak najbardziej czyszczenie pomogło. dzisiaj to zrobiłem i wszystki smiga jak nowe.dzięki za pomoc i podpowiedzi |
R_O_Y Sympatyk FEFK Mk VII kombi Inowrocław | 2006-07-21 01:28:08 Ale masa nie idzie chyba przez te styki tylko raczej przez zawiasy choć mogę się mylić. WD40 na zawiaski od czasu do czasu.
Pozdrawiam |