Zmiana koloru podświetlenia - potrzebne konkretne info

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich. Potrzebuje rzetelnych informacji dotyczacych ilosci diod i ich rodzaju (najlepiej podajcie mi aukcje z allegro). Chcialbym zmienic kolor w zegarach, wyswietlaczu i mozecie mi podac jeszcze do innych rzeczy jakie sa potrzebne diody i ile ich jest. Pisze wszedzie o diodach bo chce zrezygnowac z zarowek.
P.S Chodzi mi juz o gotowe diody w oprawkach tak zebym tylko wymienil zarowke na diode i gra - bez lutowania i takich tam.

Z góry dziekuje i przepraszam za kłopot. Wiem ze byly jzu takie tematy - czytalem je ale wszedzie jest po trochu i sie gubie po prostu, chcialbym miec te wszystkie informacje w jednym temacie zebrane tak konkretnie Pozdrawiam wszystkich.

Jak sam słusznie zauważyłeś, wszystkie te informacje są już na forum . Więc po co pisać po raz n-ty o tym samym i robić bałagan?

O rodzajach diód pisał kiedyś Brutal. Sposób wymiany jest w poradach. Nie wiem jak się można w tym zgubić.

Mogłeś poprostu podąć adres i poprosić żeby ktoś to wyszukał zakupił i wysłał Ci gotowy zestawik.
No chyba że by Ci jeszcze zawiózł i wymienił

jestem chyba za dobry :
licznik: 3x10mm
pelen komp: 2x5mm
bez kompa: 2x10mm
przyciski - 3mm podswietlenie, 3mm kontrolka wlaczenia
nawiewy - 5mm (zalezy jak zamontujesz moga byc 10mm)

licznik, komp - sa gotowe
nawiewy - ja lutowalem i kleilem
przyciski - lutowane

ok dzieki a moglbys mi podac aukcje z allegro z tymi gotowcami do kompa i licznika?? bo chce najpierw kupic - raz rozebrac i zlozyc bo musze to i pare innych w jeden dzien zrobic to wiesz musze miec wczesniej kupione a potem tylko zmiana i jazda

Cytat:
2006-07-21 00:36:33, Brutal pisze:
jestem chyba za dobry : licznik: 3x10mm pelen komp: 2x5mm bez kompa: 2x10mm przyciski - 3mm podswietlenie, 3mm kontrolka wlaczenia nawiewy - 5mm (zalezy jak zamontujesz moga byc 10mm) licznik, komp - sa gotowe nawiewy - ja lutowalem i kleilem przyciski - lutowane

Hej

Nasz nowy kolega bedzie bardzo rozczarowany
Miałes mu podać "rzetelną" informację linki do konkretnych aukcji na Allegro. Niedość tego proponujesz mu jakieś lutowanie?!!
Twoja ignorancja jest wręcz nie na miejscu

5mm
10mm
3mm

ja mialem takie zamontowane

dodatkowe narzedzia: lutownica, cyna, kalafonia, wysysarka, igla lub inne ostre - cienkie narzedzie

Edit: poprawiony link

[ wiadomość edytowana przez: Brutal dnia 2006-07-21 01:00:06 ]

Może i Ja sie podepnę pod ten post:
Czy ktoś wie jakie i ile żarówek jest w liczniku w Seniu, licznik Digital? Chcę zmienić podświetlenie na niebieskie, a nie mam czasu rozebrać licznika, żeby sprawdzić. Dzięki z góry!

Cytat:
2006-07-21 00:51:56, Brutal pisze:
dodatkowe narzedzia: lutownica, cyna, kalafonia, wysysarka, igla lub inne ostre - cienkie narzedzie

Brutal, popraw się: nie podałeś linków do aukcji lutownicy itd.

21 lipca: ogólnopolski dzień dobroci na LOB.

pozdr, Robert

Cytat:
2006-07-21 10:38:38, Nixon pisze:
Brutal, popraw się: nie podałeś linków do aukcji lutownicy itd. 21 lipca: ogólnopolski dzień dobroci na LOB. pozdr, Robert

no do qrw... nedzy, tego to juz by bylo za wiele, moze jeszcze mialbym pojechac i polutowac ?

MOJ DZIEN DOBROCI SIE SKONCZYL

Cytat:
2006-07-21 13:49:16, Brutal pisze:
moze jeszcze mialbym pojechac i polutowac ?

No ba

Jak będziesz jechał to nie zapomnij że te przyrządy musisz miec przy sobie
Cytat:
lutownica, cyna, kalafonia, wysysarka, igla lub inne ostre - cienkie narzedzie

Ewentualnie weź ze sobą linki do aukcji Allegro tych przedmiotów.

Bo inaczej dupa pojedziesz bez potrzeby

Cytat:
2006-07-21 14:12:45, abacus pisze:
Jak będziesz jechał to nie zapomnij że te przyrządy musisz miec przy sobie Ewentualnie weź ze sobą linki do aukcji Allegro tych przedmiotów. Bo inaczej dupa pojedziesz bez potrzeby

nie moze byc, naprawde?