MotoNews.pl

Strzelający wydech

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam Pytanko co trzeba zrobić żeby układ wydechowy ładnie strzelał? Fajna to sprawa ale nikt mi nie mógł pomóc może ktoś z was wie co trzeba zrobić? Pozdrawiam!

zrob wydech przelotowy, i zmieniaj bigi przy odcieciu:]
ewentualnie zrob bardzo kruciutki wydech czyli na samym kolektorem wydechowym jezdzij!! to bedzie dopiero strzelal wiem, bo probowalem

czyli podsumowaujac wyjac sobie calosc wydechu od strumiennicy do konca i bedzie strzelac ... no ok sprobujemy w ten weekend

wstaw stumiennice i sportowy tlumik...fajny efekt

Cytat:
2006-07-22 10:59:47, pytlar pisze:
zrob wydech przelotowy, i zmieniaj bigi przy odcieciu:] ewentualnie zrob bardzo kruciutki wydech czyli na samym kolektorem wydechowym jezdzij!! to bedzie dopiero strzelal wiem, bo probowalem

Tia zgadza się gaz do dechy odciecie i puść nagle pedał gazu i wystrzały będą tylko czy to zdrowe to nie wiem do konca

Ja mam brak kata,nowy srodkowy zwykly tlumik i koncowy sportowy przelot - zmiana biegu przy ok 6tys obr i kulka ognia idzie A raz to nawet w lusterku wstecznym noca jasno mi sie zrobilo

a ja znam jeszcze lepszy bajer!! tylko najlepiej jak jest przelot, bo moze urwac tlumik
a mianowicie na postoju gazujesz silnik tak do ponad 5tys obrotow i wylaczas zaplon... silnik po woli opada z obrotow i jak juz jest na niskich (tak ok 1,5-2tys) wlaczasz szybko zaplon!! uwazaj tylko zeby nikt nie stal bezposrednio za tlumikiem!!

Cytat:
2006-07-22 11:07:41, pytlar pisze:
a ja znam jeszcze lepszy bajer!! tylko najlepiej jak jest przelot, bo moze urwac tlumik a mianowicie na postoju gazujesz silnik tak do ponad 5tys obrotow i wylaczas zaplon... silnik po woli opada z obrotow i jak juz jest na niskich (tak ok 1,5-2tys) wlaczasz szybko zaplon!! uwazaj tylko zeby nikt nie stal bezposrednio za tlumikiem!!

Tia a w poniedziłek bedzie na forum "kupie tłumik do RS2000" xX

Nie no może nie będzię tak tragicznie Poprubuję i zobaczę.Mój wydech prawie cały odpada tuż przy katalizatorze więc go wywalę i pomyślimy