[s] części do fiata 125p (m.in LPG , głowica , wał ......)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zezłomowałem swojego fiata , zostało kilka części

sprzedam instalkę LPG firmy BRC z roku 2002 (butla ważna do 2012 przebieg około 60 000 km )

-butla 55 l
-mikser BRC do 100 KW taki jak na tej aukcji http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=115650129

-wlew gazu
-kontrolka
-elektrozawory
-2 "adaptery do gażnika"

nie wiem jak nazywają się poszczegulne elemęty ale z fiata wyciągnęłem wszystko oprucz przewodu miedzianego łączącego butlę z mikserem

za całość chcę 250 zł ( za tyle można mieć sam mixer na allegro) , instalacja działała bez zażutu , fiat odpalał na gazie lepiej niż na benzynie

mam też :
- głowicę z kolektorem ssącym , kolektorem wydechowym z poloneza Gsi 4-2-1 , i gażnikiem zaproponujcie coś (mogę wszystko sprzedać osobno , w głowicy nowe świece

- wał z nową podporą , przegubem elastycznym , wyważony jakieś 1000 km temu

- cały zapłon elektroniczny (cewka + rozdzielacz + taka srebrna kostka z radiatorem + kable zapłonowe )

- pompę hamulcową z serwem ( trzeba wymienić pojemnik wyrównawczy na płyn hamulcowy bo uległ uszkodzeniu podczas demontażu)

- okrągłe zegary

- zapalniczkę

- stacyjkę + dwa klucze

- kierownicę z malucha na gruby wielowypust

zaproponujcie jakieś ceny

są też dwie pompy paliwa 100 % sprawne , trzymające ciśnienie

apropo głowicy to muszę dodać ,że jest razem z obudową termostatu (w środku termostat ) , klawiaturą , pokrywą , popychaczami , ogulnie świeżo wyciągnięta , kompletna

caly zaplon ile???

jako że kopułka oraz zielony kabelek są nowe (jakieś 2000 km , koszt 20 zł) to proponuję cenę 80 zł (cewka + kable + rozdzielacz + modół zapłonowy )

jest jeszcze do sprzedania silniczek wycieraczek za 40 zł

kontakt w razie pytań 698 821 749
beder@wp.pl

koniecznie muszę dodać ,że silnik w moim który był w moim fiacie to polonezowski 1.5 82 KM

za cały zapłon jednak po sprawdzeniu allegro wziął bym 100 zł (samochód nie przerywał , dobrze odpalał ) ; mam nadzieję kupić kolejnego fiata w przeciągu 6 miesięcy to też nie pali mi się ze sprzedażą tych gratów , jedynie LPG mi zawadza w piwnicy

czy nikt nie chce jeździć taniej , bo jak do tej pory to o lpg nikt nawet nie zapytał