Moje E-30 320 cabrio - vol.2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zgodnie z wytycznymi zakladam nowy post z nowymi fotkami, a wiec od poczatku: silnik 2.0 6 cylindrow, 4 x tarczowe hamulce, szpera, 4x elektryczne szyby i takie tam pierdoły, tera foty mit ohne dach.

Jest! Jest! JEEEEEEEEEEST KLAAAPKA!

Ale dachu nie ma

[ wiadomość edytowana przez: pavlus dnia 2006-07-24 10:59:47 ]

Stasiu juz na allegro opis szykuje

wyjebujta

ile zabuliles za to?

sto milionow.

Czy to BMW ma obrysówki fabryczne ??
Który to rok ??

Ee, dopiero to zauważyłem - fajny bajer i ładnie wkomponowany . Ale 2.0 to nie jedzie .

Swoim Fiatem bym go do setki cyknal

stanisław mendo zmieniles nr gg czy jak? pisalem do ciebie

co do furki to jest wypas

co do wątku, prosze bez burdelu i głupich odzywek

pozdrawiam mame

Stasiek a poka wnetrze ?? Bo na zadnym nie widac a moze zasyfione jest i obdrapane ??

Cytat:
2006-07-24 16:18:08, Lisu pisze:
Stasiek a poka wnetrze ?? Bo na zadnym nie widac a moze zasyfione jest i obdrapane ??

poka pod dywanikami tez, poka mocowania wahaczy itp hehe.

kabrio z hakiem
A tak ogolnie daje rade

Pat poka swoje

Cytat:
2006-07-24 16:35:26, Buczek21 pisze:
kabrio z hakiem

Tak se myślę, myślę i myślę...i za chu** nie mogę wymyśleć co w tym takiego radosnego. Wiesz, nie każdy używa haka wyłącznie po to, żeby przycepke z gruzem zapiąć...

ja tez mam haka i co w tym takiego smiesznego ? jest to bardzo przydatny dodatek...

jest pikny e30 są super a zwłaszcza cabrio

Cytat:
2006-07-24 16:41:18, cypherius pisze:
Pat poka swoje

chyba przez rok od remontu niezwygniło a co do staskowego to bardzo podejzane, na pewno jest jakas skaza w tym jakże subtelnym i delikatnym samochodziku, Stasia auta zawsze maja to "cos"...czego brakuje

dupowóz jak ta lala teraz tylko troche szpachli,dokładki,fajne wloty i będzie bajerka.A na poważnie klasyczna i jak najbardziej prawidłowa beta.