OWIEWKI HEKO NÓWKI!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
WITAM MAM DO SPRZEDANIA !!!TANIO!!! OWIEWKI NA PRZÓD CENA 40 ZŁ KTO PIERWSZY TEN LEPRZY!!!
Pozdro Paint

Panit na giełdzie w Mysłowicach stoją nówki po 30zł, za 25 zetów wezme

To ciekawe bo u producenta czyli w sklepie HEKO około 50 zł
Tak więc nie sądze żeby ktoś dopłacał do interesu
Taka cena 30 zł to nie za HEKO tylko za jakieś n/n

Cytat:
2006-07-25 10:00:54, Stanko pisze:
Panit na giełdzie w Mysłowicach stoją nówki po 30zł, za 25 zetów wezme

ależ mi biznes....Dominik!...20 zł jakbyś zaproponował to było by dość....za 5 zł to nawet przesyłki nie opłacisz ...i tak Ciem wyjdzie drożej.
Tak ogólnie to jak widzę zamglone po 2 latach użytkowania albo takie "zigiełkowane" (a tym samym nieprzeźroczyste) , szpecące owiewki to się zastanawiam nad sensem montowania czegoś takowego...z wyjątkiem emerytów to chyba nikt już tego nie montuje w swoich autach

Cytat:
2006-07-25 15:50:00, bogdan1 pisze:
ależ mi biznes....Dominik!...20 zł jakbyś zaproponował to było by dość....za 5 zł to nawet przesyłki nie opłacisz ...i tak Ciem wyjdzie drożej. Tak ogólnie to jak widzę zamglone po 2 latach użytkowania albo takie "zigiełkowane" (a tym samym nieprzeźroczyste) , szpecące owiewki to się zastanawiam nad sensem montowania czegoś takowego...z wyjątkiem emerytów to chyba nikt już tego nie montuje w swoich autach

oj boguś, mi by sie np. przydaly ale boje sie zigiełkowania. kiedy? np. czesto stoje na postoju z wylaczona klima - jak pada, to zaczyna mnie qrwica brac ze trza miec zamkniete okna, zapalac silnik i wlaczac klime zeby nie bylo duszno, a tak uchylam troszke okna i tyle.

Mogę opuścić góra 5 zeta

Ja to mam... juz pokruszone ale sie trzymają... dalem 40zł w normalnym sklepiku na osiedlu.

Cytat:
2006-07-25 16:32:32, Czarek_Rej pisze:
Ja to mam... juz pokruszone ale sie trzymają... dalem 40zł w normalnym sklepiku na osiedlu.

ooo...i tera widzem szansem na biznesa lo Ciebie Czarku... ...sprzedaj je za jakieś 35 ..i bedziesz mioł świynty spokój ...

Te owiewki nie są takie złe
Ja je zakupiłem (w normalnym sklepie z częściami DU) za około 40 zeta
A kupiłem je tylko z podobnego powodu co Ćwik
Załóżmy, że auto stało pod chmurką podczas deszczu
Wsiadamy doń, uchylamy okienko coby nam szybko nie parowało i duszno nie było.......
........ i na zakręcie cała woda która nie spłynęła z dachu ląduje nam w środku, bo te typy nie mają rynienek rodem Poloneza, Malucha i wielu innych
Owiewki skutecznie załatwiają sprawę

Oferta już nieaktualna SPRZEDANE!!!!
Pozdro Paint