Pudzianowski rozpoczyna karierę muzyczną!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dariusz "Tygrys" Michalczewski nie jest jedyną postacią ze świata polskiego sportu, której zamarzyła się kariera na scenie. Zamierza do niego dołączyć Mariusz "Pudzian" Pudzianowski.
Kilka dni temu pojawiły się informacje, że Dariusz "Tygrys" Michalczewski bierze lekcje śpiewu, a jego nauczycielką jest Dorota Miśkiewicz. Okazuje się, że nie tylko on chce zrobić karierę muzyczną. Bracia Mariusz i Krystian Pudzianowscy założyli zespół Pudzian Band, z którym nagrali piosenkę "Zdobyć świat". Już dziś, we wtorek, powstanie teledysk do tego utworu. Wideoklip kręcony będzie w Warszawie.

Singel będzie miał premierę w sierpniu, całego albumu należy się spodziewać jeszcze w tym roku, w listopadzie.

tutaj ten porażający NEWS!

przestajemy się śmiac z Mandaryny
ze swej strony obiecuje, że będe śledził karierę Pudziana i w tym wątku umieszczał wszelkie info

eee to juz nie bedziemy sie smiac z Dody

Cytat:
2006-07-25 10:41:36, Jaroslav pisze:
Kilka dni temu pojawiły się informacje, że Dariusz "Tygrys" Michalczewski bierze lekcje śpiewu, a jego nauczycielką jest Dorota Miśkiewicz.

Gdzieś obiło mi się o oczy że ma zaśpiewac z Princem...

A co do Pudziana to kiedyś widziałam go w jakims teldysku i cos tam mówili ze chcą aby zaspiewał na płycie (ale nie pamietam nazwy zespołu) no ciekawe.. nawet bardzo

pieniążków brakuje ?
porażka.

no po prostu co tu duzo mowic - ekstra piosenka KLIK

Hahahah o tym własnie pisałam wcześniej

ja sie juz nie moge doczekac jego plyty.

A wiecie wy co...

Pudzian do Idola!

Cytat:
Pudzian Band: Rozśpiewani siłacze
Od 4 września, na łamach serwisu teledyski.onet.pl, można obejrzeć klip do piosenki "Zdobyć Świat" zespołu Pudzian Band. Formację założyli Mariusz i Krystian Pudzianowscy. Mimo wszystko najsilniejszy człowiek świata nie wiąże swojej przyszłości z karierą muzyczną. W teledysku był jedynie aktorem. Wokalistą był jego młodszy brat.

tutaj więcej fotek

Hmm czytałam z nim wywiad gdzie mowil ze on ma zajac sie promocja i reklama grupy, muzykowanie zostawia miedzy innymi bratu Krystianowi. żadnych lekcji spiewu ma nie byc ...

....ale rozne rzeczy pisza