| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kubusiek77 Sympatyk FEFK Chrysler Voyager Warszawa - Jelonki | 2006-07-25 19:09:02 Czy może ma ktoś takie cóś do 1.4 mono 92r.
Bandyta podłączony powoduje że autko ciągle gaśnie jak wcisnę sprzęgło przy dojeżdżaniu do skrzyżowania i na wolnych na LPG, na benzynce czasem też, jak go odłączyłem to nawet da się jeździć bo nie gaśnie, ale przy zapalaniu wskakuje na 5000 rpm i spada bardzo powoli a potem jest spoko chociaż czasem też lubi sie wkręcić i nie spadnie póki się nie zatrzymam
A może ktoś wie jakie powinien mieć wartości, bo na moim śmiesznym cyfrowym mierniczku pokazuje mi na skrajnych położeniach: 1,5 kOhm i 5 kOhm, A nie wiem czy zmienia się płynnie bo to by trza na analogowym mierniczku sprawdzić... Może da się go jakoś rozebrać??? Chociaż według mnie to nie bardzo....
![]() |
RemikGT Sympatyk FEFK Było EVO-jest RS2300 ... Leszno | 2006-07-25 19:12:35 hmmm czyli podobnie jak u mnie tylko ze mi gasnie na zimnym potem jest w miarę oki a wina tych pie.....kabelków no jak na razie u mnie jest w miare i da się jezdzić ale jak tylko jakis ess zjedzie na teren RP łykam to!!!!!!! |