MotoNews.pl

Jak zwiększyć moc w Fiacie 126p ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam Wszystkich

Mam do was takie pytanie : Jak zwiększyć tanim kosztem moc w Fiacie 126p ? Ja nie mam zielonego pojecia jak to zrobić bo nie znam sie zbytnio na tych samochodach a nie dawno kipiłem malucha i jest dla mnie za słaby Chciałbym go troche podkręcić tanim kosztem nie pracuje nigdzie bo jeszcze sie ucze i nie mam zbytnio skad brać pieniadze.Dlatego zwrucam sie do was abyście mi pomogli.Proszę wszystkich co wiedza jak to zrobic aby pisali tu swoje posty Bardzo was o to proszę

Czekam na wasze posty

uwaga bedzie delikatnie.
zrzuć go z mostu.

ja wiem ja wiem ja wiem !!!!!!!!!

UZYJ SZUKAJKI!!!

Wszystko pieknie ladnie ujęte ale czy wpisywaleś może do sprawdzarki swoje pytanie. W/g mnie to tam powinieneś szukać.
Przydatne slowa: dolot, glowica, podniesienie mocy.
Swoją drogą stronka Żurawia chyba dość lopatologicznie tlumaczy wszelkie twoje "pomysly"
Sprawdź sam: www

I kolejny wątek do kosza

Stajesz w lekkim rozkroku, i mowisz "Mocy przybywaj". Wujek Kazmirz tak zrobił i mu beemkem wyczarowało

Ha, cieszcie sie i śmiejcie póki mod śpi

Chłopak młody jest i dopiero zaczyna... i zamiast go zachecic to jaja sobie robicie... dajcie mu konkretna odpowiedz co i jak i pomozcie w szukaniu... Chyba po to m.in. jest to forum i klub... zeby zachecac i pomagac

Niech wie co go czeka jak zlamie regulamin
Poza tym podalem stronke co by się zapoznal z lekturą a jeśli coś będzie niejasne to wtedy dopiero niech pisze

chłopczyku uzyj wyszukiwarki, przejzyj na stronie też jest dział z modyfikacjami, stronka zurawia jest ciekawa i przekopuj forum dokładnie to nie zadasz ani jednego pytania

Cytat:
2006-07-27 00:09:42, mgr3 pisze:
nie pracuje nigdzie bo jeszcze sie ucze i nie mam zbytnio skad brać pieniadze.

oto moj post:
podobno ludzi do pracy brakuje, sa wakacje wiec sie nie uczysz, poszukaj pracy

Cytat:
2006-07-27 00:33:54, DAWCY pisze:
Ha, cieszcie sie i śmiejcie póki mod śpi

kanalie !!! do kina nawet pojsc nie mozna

edit - kolego uzyj wyszukiwarki

[ wiadomość edytowana przez: dejta dnia 2006-07-27 02:00:53 ]