Jeszcze tylko 1 dzien

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
juz sie nie moge doczekac jutrzejszego popoludnia. na 17 jestem umowiony na odbior Omy boszzzz czemu ten czas sie tak ciagnie .... : Byle do jutro i bedzie przesiadka z 1.4 na 2.5 v6

i po co ci to było chłopie

[ wiadomość edytowana przez: morion dnia 2006-07-28 10:42:14 ]

przesiadka ???

bo:

1.oma mi sie zawsze podobala
2. jest wypasiona
3. ma duuuuzy silnik
4. jedyny sluszny caravan
5. w srebrnym kolorze
6. automat
7. repeat od 1 do 6 :d

najlepsze jest (u mnie przynajmniej) to że punkt 1 potrafi skutecznie przycmić wszelkie upierdliwości i wydatki

Cytat:
2006-07-28 10:52:47, morion pisze:
najlepsze jest (u mnie przynajmniej) to że punkt 1 potrafi skutecznie przycmić wszelkie upierdliwości i wydatki

dokladnie to samochod moich marzen i wlasnie je realizuje. Mialem przed oma kilka samochodow ale w sumie tylko Astra ktora do jutra smigam nigdy mnie nie zawiodla. Nigdy wiecej nie kupie Fiata (mimo ze mam nowke SC z salonu !) Mam nadzieje ze Oma tak ja Astra mnie nie zawiedzie

tik... tak......... tik.... tak.......

Cytat:
2006-07-28 11:06:07, Solltys pisze:
tik... tak......... tik.... tak.......

No stary. Jak Ty wyskakujesz z porównaniem jakości Seicento i Omegi, to skazany jesteś na wygnanie

A Fiaty złe nie są. Mój się przez 4 lata nie popsuł. I nabywca odjechał na tyle daleko, że już z ryjem nie wrócił

Cytat:
2006-07-28 13:10:19, miklo pisze:
No stary. Jak Ty wyskakujesz z porównaniem jakości Seicento i Omegi, to skazany jesteś na wygnanie A Fiaty złe nie są. Mój się przez 4 lata nie popsuł. I nabywca odjechał na tyle daleko, że już z ryjem nie wrócił

nie SC i omegi tylko Opla i innych marek.Jak narazie do Opla sie nie zrazilem a mam Astre. SC jezdzi zona a kilka fiatow przewinelo sie przez podworko (m.in Bravo TD) i mam nadizeje ze mimo 11 lat Oma bedzie tak samo bezawaryjna jak Astra Z sejem od nowego nie moge sobie poradzic ze sporadycznym gasnieciem, wymienialem juz tyle rzeczy ze w 75% silnik jest nowy. zostal mi mapsensor i gmp ktore wlasnie do mnie ida. jak to nie pomoze to chyba go w wisle utopie.

[ wiadomość edytowana przez: beast6 dnia 2006-07-28 13:16:05 ]

Przesiadasz się widzę z Asterki na 2.5v6 to tak jak ja
Ale będziesz się "cieszył" , będziesz mistrzem , ale na stacji benzynowej .

Ja po przsiadce doznałem szoku

Cytat:
2006-07-28 15:32:52, Scooby pisze:
Przesiadasz się widzę z Asterki na 2.5v6 to tak jak ja Ale będziesz się "cieszył" , będziesz mistrzem , ale na stacji benzynowej . Ja po przsiadce doznałem szoku

jak bedzie 15 w miescie to sie bede cieszyl Oma zagazowna na wtrysku wiec wrazenia na mnie takie spalanie nie robi tymbardziej ze astra po wrzuceniu na 15' z laczkami 195/55 potrafila 13 wciagnac a w trasie 10l/100 a przyjemnosc z jazdy na 60 konikach niewielka./ Fakt ze bezawaryjna

[ wiadomość edytowana przez: beast6 dnia 2006-07-28 15:46:38 ]

W pierwszym miesiącu przygotuj się na spalanie w mieście 20 i więcej, bo jak znam życie to będziesz jeździł z sandałem non stop w podłodze, dopóki się nie nacieszysz (znane z autopsji )

Cytat:
2006-07-28 15:59:29, Immo pisze:
W pierwszym miesiącu przygotuj się na spalanie w mieście 20 i więcej, bo jak znam życie to będziesz jeździł z sandałem non stop w podłodze, dopóki się nie nacieszysz (znane z autopsji )

[b] nie bede zaprzeczal a nogi lekkiej nie mam wiec pewnie tak bedzie do pierwszego bilansu $$$

bezawaryjna to ona NIE BĘDZIE

Cytat:
2006-07-28 17:15:34, pawelek17 pisze:
bezawaryjna to ona NIE BĘDZIE

to juz zalezy od konkretnego egzemplarza.

stawiam browar
ale i tak było warto kupić

[ wiadomość edytowana przez: pawelek17 dnia 2006-07-28 17:43:31 ]

Cytat:
e astra po wrzuceniu na 15' z laczkami 195/55 potrafila 13 wciagnac a w trasie 10l/100 a przyjemnosc z jazdy na 60 konikach niewielka./ Fakt ze bezawaryjna

Hehe, mialem astre 1.4, 60 koni. Nijak nie udalo mie sie nia zrobic wiecej niz 8l/100.

Jak ty chlopie nia robisz 13l, to w omedze zrobisz >25.
Powodzenia...

A to ze byla bezawaryjna to fakt...

Pozdrawiam,
Vino

Cytat:
2006-07-28 20:01:48, Vino pisze:
Hehe, mialem astre 1.4, 60 koni. Nijak nie udalo mie sie nia zrobic wiecej niz 8l/100. Jak ty chlopie nia robisz 13l, to w omedze zrobisz >25. Powodzenia... A to ze byla bezawaryjna to fakt... Pozdrawiam, Vino

nie wiem jak jezdziles ale na LPG nie udalo mi sie na miescie nigdy zejsc ponizej 10 litrow. Maly silnik duza buda i mimo zasad ekonomicznej jazdy (hamowanie silnikiem itp) 10 w miescie to norma

Cytat:
2006-07-28 22:10:53, beast6 pisze:
nie wiem jak jezdziles ale na LPG (...)

Aaaaa LPG, to przepraszam

Cytat:
2006-07-28 22:30:17, Vino pisze:
Aaaaa LPG, to przepraszam

[b] ale nopb i tak wciagala w granicach 8-9 l w miescie duze auto maly silnik