| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
dextran Wrocław | 2006-07-28 16:15:53 Witam,
czy ma ktos z Was namiar na osobę z Wrocławia lub okolic organizującą grupowe wyjazdy po auta do Niemiec - nie 1-2 osoby bo z takim strach jechać ale gościa, który bierze 10-15 osób do busa i pomaga na miejscu wszystko załatwić ??? Dla tych co także myślą o takim wyjeździe podaję 2 bardzo dobre linki: http://www.zss.pl/~moto/www_prasa/28.htm http://sysinfo.pl/auto.php [ wiadomość edytowana przez: dextran dnia 2006-07-28 16:17:54 ] |
Adminek Klubowy Weteran To była bryka.:) budziła RESPEKT.! | 2006-07-31 23:28:40 w sumie z wszystkim sie zgadzam tylko te 3 klocko kosztów to niewiem z kad wynalazles rejestracji kosztuje 1000zł akcyzy nielicze bo poco jak masz 200E na umowie to naco te pozostale 2 klocki.??? chyba ze wliczasz pelen pakiet AC+OC+NW a tą cene to może tak kosztować. |
dextran Wrocław | 2006-08-03 00:02:56 pytalem dzisiaj w urzedzie, tej oplaty recyklingowej juz nie ma, takze oplaty wychodza okolo 1200-1300 zł zakladajac 50 ojro na umowie. |
maskekk Pzn | 2007-01-23 00:16:37 C5 to nie kupuij bo to trup i padlo jakich malo, a juz najlepsze to sa te s silnikiem z bezposrednim wtryskiem. |
SILAN Kia Carnival Skyline Lubin | 2007-01-26 23:28:33 Witam.
Bylismy w grudniu '06 w dojczlandii po dwa passki 1-1996 kombiTDI i 2-2004 kombiTDI. Wczesniej szukalismy w Polsce i : -ceny takie same jak w D a nawet lekko nizsze
-wszystkie ponizej 60tkm przebiegu-pisze o '04 - poreczane niby mozliwoscią wizyty w serwisie jak przychodzi co do czego to zaraz : paniie ja nie wiem moze w niemczech cofali ale ja na pewno nie
-wszystkie niby 100% przez telefon niebite - okazuje sie ze sprzedający idą na zywiol i mimo tego ze widac niepozacieraną szpachle na dach - gosc sie smieje i mówi ze gówno mozemy mu zrobic - moze i tak ale antyreklame temu komisowi w Jeleniej Górze już robimy caly czas
teraz o Holandii -auto znalezlismy w mobile.de -pojechalismy -więcej Polaków w tej miejscowosci niz tubylców bo to jedna z miejcowosci tzw.komisowych
-passat 11/2004 TDI kombi z wypasem i przebiegiem 120 tkm cena euro + gratis papiery i tablice
-po powrocie sami "skorygowalismy" licznik ze wzglęzu na bzdurne przepisy TU o ponadnormatywnym przebiegu , pojeby i tyle
---teraz twierdze ze 90% furek z zachodu i nie tylko jest korygowanych , picowanych itd. itp. RADA --- zaopatrzcie sie w tester grubosci lakieru bo na niektórych "niebitych furach " brakowalo skali / sam szpachel a cena gadżetu nie duza , okolo 65zl za tester magnetyczy. ps. niestety czas "malzenstwa" z moją esmeraldą też sie konczy niestety , chce kupic espace grand z 2003r i takowoz szukam gdyz juz niedlugo powiekszy mi sie rodzinka
Pozdrawiam i zycze udanych lowów. psII. tak jak napisal przedmowca nie liczcie na to ze kupicie dobreauto w dobrej cenie na wyjeżdzie organizowanym --- one są wylącznie po to aby nabić kabze na ludzących sie klientach |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2007-01-31 18:49:33 Wyjazdy po auta sięgają coraz dalej.
Ja i paru innych znajomych mamy samochody ze słonecznej Italii.Nie są to samochody jak zwyczajowo z komisów w stanie "igła" .Są normalnie parkingowo-supermarketowo poobijane,zderzaki na narożnikach porysowane, ale są bezwypadkowe.Moja Nubria była kupiona od pierwszego właściciela,dostałem wszystkie papiery,łącznie książką gwarancyjną (wypełnianą co prawda tylko do 100kkm,ale zawsze) i instrukcją obsługi.
Mogę powiedzieć tylko,że samochody stamtąd nie mają grama rudej |
Adamo8 Klubowy Weteran ![]() Citroen C4 Picasso Zielona Góra | 2007-01-31 23:05:18 Jeśli kogoś interesuje Tacuma z 2001, to takie cudo stoi w moim miasteczku w komisie.
maxmar.gratka.pl/ogl/3853.html |
slayter Member Klubu Espero Espero TOTAL SERIA Warszawa | 2007-02-02 19:45:25 Jak patrzyłem na auta we włoszech to 3/4 są poobijane lub porysowane. Jest tylko jedna różnica między nimi a nami. U nas taka rysa może po jednej zimie stać się powodem do zardzewienia całego elementu a u nich nie ma to prawie znaczenia. |