Widziałem cud malucha.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jadąc przez Bielsko Białą widziałem super maluch tzn. 2 jeden ten co na foto, drugi kabrio.

[ wiadomość edytowana przez: Grzesiek75 dnia 2006-07-31 16:26:08 ]

no panie gdzie indziej zobaczyć takie cudo jak nie w Bielsko Białej

rzeczywiście cudo - motywuje do działań

a co to za rejestracja

Ten z foto jest z jakiejś brytyjskiej strony. Może widziałeś podobnego bo wątpię żeby ktoś z anglii przyjechał do polski.

Cytat:
2006-07-31 19:18:11, piter_s1 pisze:
a co to za rejestracja

holenderska, i to do tego bardzo stara, znaczy sie, ze malec jest zarejestrowany w Holandii od baaaardzo dawna, ale nie koniecznie przez jednego wlasciciela, bo tam rejestracje przechodza razem z fura...

EDIT: powiem wiecej, mozna nawet sprawdzic, czy ma wazny przeglad techniczny, trzeba tylko tutaj wpisac rejestracje:

https://www.rdw.nl/Ovi/Paginas/Default.aspx

Do maja 2007

Data pierwszej rejestracji w 1973!!!

[ wiadomość edytowana przez: mmost dnia 2006-07-31 19:53:55 ]

łoooooooooooooo
najładniejszy jakiego widzialem i jeszcze ta przyczepka dodaje uroku

to kto klepie go na swapa?

całkiem fajny ten malacz jak wprost z fabryki

[ wiadomość edytowana przez: KamaGT dnia 2006-07-31 22:27:09 ]

Szkoda tylko,ze ojczyzna tych aut niemoze pochwalic sie takimi cudami(poza kilkoma wyjatkami jak np.ludzie z naszego forum) I tu widac jak czlowiek potrafi kochac takie auta i niemusi byc nawet patriota

świetna para ten maluszek i przyczepka. Wymiata to nieźle. Maluch ten jest "troszku" słynny w sieci. Piękność.

jak dla mnie przyczepa lipna Tu jest fajny klimat

e takiego cukierka to nieswapowac

Cytat:

prowde godo

Wczoraj widziałem natomiastw Czechowicach też oryginalnego starego maluszka, którym jechała starsza pani, oczywiscie auto nie było w takim stanie jak ten holenderski, ale miało wszystkie atrybuty/części klasyka. Zresztą w CZechowicach jest kilka ciekawych fiatów nie tylko małych.

Cytat:
2006-07-31 23:34:24, Pat_kdb pisze:

a tego co ja wybadałem to już na swapa chciał przerabiać a wyglądają niemal identycznie, tylko troszke rok się różni...

no wlasnie rok sie rozni, pozatym jak ten wyglada zadbany a jaki wyplowialy jest ten "polski". pozatym na razie wiecej gadasz niz robisz ;]

stan lakieru wcale nie jest gorszy od tego, tylko detale nie są tak dopracowane... a co do gadania i robienia to kto robił auto prawie rok ?
zresztą nie wiem czy będę się jeszcze w coś bawił... może sprzadam swapa i czas na dupowóz

ano rok robil, ty kupiles gotowe a rok na nie pracowales