Potrzebny transport z Poznania do mnie z mostem:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zupelnie powaznie kochani..czy ktos moze bedzie przejezdzal w niedlugim czasie przez Poznan - zeby odebrac most dla mnie od Soczewy - i dojezdzal do Piotrkowa lub jego okolic? Sprawa bardzo pilna i powazna jakos sie dogadamy co do zadoscuczynienia

Info prosze na priva lub maila lub jak komu pasuje...dzieki wielkie za cokolwiek..orpocz zolwikabo on nic nie robi tylko watki edytuje cwaniak....

...kurde!! Byłem w tych okolocach 31.07

Chomiku stary wyleniały siersciuchu coś z Soczewą wymyślimy Przecierz nie pozoztawimy kumpla na obczyźnie Jak sie uda to u mnie masz swoje klamoty
Pozdro

Cytat:
2006-08-09 18:21:47, Zielu pisze:
Chomiku stary wyleniały siersciuchu coś z Soczewą wymyślimy Przecierz nie pozoztawimy kumpla na obczyźnie Jak sie uda to u mnie masz swoje klamoty Pozdro

Szoczewa mi most od commodorca do rexa skolowal i trzeba go jakos do mnie przewiezc, ewentualnie blirzej mnie, jakby u Ciebie dalo rade jakos to sciagnac i przetrzymac to zaplata za paliwo i spory napiwek gwarantowany

[ wiadomość edytowana przez: chomik dnia 2006-08-09 23:45:14 ]

Cytat:
2006-08-02 21:02:57, chomik pisze:
Zupelnie powaznie kochani..czy ktos moze bedzie przejezdzal w niedlugim czasie przez Poznan - zeby odebrac most dla mnie od Soczewy - i dojezdzal do Piotrkowa lub jego okolic? Sprawa bardzo pilna i powazna jakos sie dogadamy co do zadoscuczynienia Info prosze na priva lub maila lub jak komu pasuje...dzieki wielkie za cokolwiek..orpocz zolwikabo on nic nie robi tylko watki edytuje cwaniak....

o mnie chodzi czy o drugiego żółwika??

[ wiadomość edytowana przez: zolwik1211 dnia 2006-08-17 17:17:08 ]

Chomiku jak tylko towar będziej jechał do mojej firmy z Poznania i zgramy sie z Soczewą to części będziesz miał w łodzi
Pozdro

Cytat:
2006-08-17 17:14:50, zolwik1211 pisze:
o mnie chodzi czy o drugiego żółwika??

Nie, nie, tu chodzi o pierwszego zolwika (nie myl z żółwik) "nasz" zolwik to stary wyga, cwaniak i wałkarz....a do tego jaki spitus

P.S. Zolwik, dobrze cie opisałem??

Cytat:
2006-08-17 22:16:57, Luz pisze:
Nie, nie, tu chodzi o pierwszego zolwika (nie myl z żółwik) "nasz" zolwik to stary wyga, cwaniak i wałkarz....a do tego jaki spitus P.S. Zolwik, dobrze cie opisałem??

nic dodac, nic ujac
PS- Zielu oby sie udalo, to Cie upoje jak oposaalbo jak ..Ziela

Cytat:
2006-08-17 17:14:50, zolwik1211 pisze:
o mnie chodzi czy o drugiego żółwika?? [ wiadomość edytowana przez: zolwik1211 dnia 2006-08-17 17:17:08 ]

zolwik1211 jesli masz mozliwosc edycji cudzych watkow, to chodzi o Ciebie...tylko zaznaczam, ze chodzi o legalna "nielagalna" edycje watkow

Cytat:
2006-08-17 22:28:30, chomik pisze:
zolwik1211 jesli masz mozliwosc edycji cudzych watkow, to chodzi o Ciebie...tylko zaznaczam, ze chodzi o legalna "nielagalna" edycje watkow

nie nie mam żadnych możliwości wiec sorry

Cytat:
2006-08-17 22:16:57, Luz pisze:
Nie, nie, tu chodzi o pierwszego zolwika (nie myl z żółwik) "nasz" zolwik to stary wyga, cwaniak i wałkarz....a do tego jaki spitus P.S. Zolwik, dobrze cie opisałem??

moja ksywe tez pisze sie i wymawia " żółwik " ale na kompie rzadko uzywam polskiej czcionki i dlatego jest " zolwik ". co do opisu masz racje Luz-ie posty edytowalem z dwoch powodow:
1 chcialem wyprobowac nowe mozliwosci
2 nie lubie siersciuchow

K...a to watek o transport mostu do rexa, wiec jak ktos ma mozliwosc do pisac , a nie pierdoly wypisujecie.....

Cytat:
2006-08-18 22:38:34, chomik pisze:
K...a to watek o transport mostu do rexa, wiec jak ktos ma mozliwosc do pisac , a nie pierdoly wypisujecie.....

Miałeś sierściuchu nie pisać po pijaku

Cytat:
2006-08-19 04:01:10, Zielu pisze:
Miałeś sierściuchu nie pisać po pijaku

przeciez nie bylem pijany!!!!!