Forum Daewoo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Bardzo serdecznie zapraszam wszystkich Espeomaniaków na nowe forum Daewoo mieszczące pod adrsem www.daewooforum.tk . Forum to powstalo nie dawno stąd dość mała liczba userów i postów ale mam nadzieje że ludzi od Espero teraz na nim nie zabraknie , bo póki co pustki
Jeszcze raz zapraszam i prosze moderatora o nie usuwanie tego posta bo to forum które reklamuje to żadna konkurencja .

To jak mi powiesz dlaczego w Ticulcu przy hamowaniu świeci się kontrolka ręcznego to zrobię nawet newsa na stronie głównej

Cytat:
2006-08-02 23:08:10, Navi pisze:
To jak mi powiesz dlaczego w Ticulcu przy hamowaniu świeci się kontrolka ręcznego to zrobię nawet newsa na stronie głównej

pewnie już sprawdziles poziom płynu w zbiorniczku?

Navi pewnie z tego samego powodu co u mnie w espero świeciła kontrolka...... miałem po prostu płyn na minimum

Żeby przejżeć forum trzeba się logować??????
Nienajlepszy pomysł moim zdaniem.

Cytat:
2006-08-06 22:21:30, werkid pisze:
Żeby przejżeć forum trzeba się logować?????? Nienajlepszy pomysł moim zdaniem.

moim tez dlatego sobie odpuscilem.

ale z Was marudy
Macie tu nowy adres, tutaj nie trzeba się logować za każdym razem
KLIK

Hmm, mi sie wydaje Madziareczko, że jednak nadal trzeba ale może ja mam jakiś inny profil ustawień

Cytat:
2006-08-09 19:53:00, YeLonkoskY pisze:
Hmm, mi sie wydaje Madziareczko, że jednak nadal trzeba ale może ja mam jakiś inny profil ustawień

mi się wydaje, że nie trzeba, bo teraz wchodze tam bez konieczności logowania

Cytat:
2006-08-09 23:03:21, Madziarka pisze:
mi się wydaje, że nie trzeba, bo teraz wchodze tam bez konieczności logowania

Bo pewnie kliknełaś haczyk "loguj mnie przy każdej wizycie". Szczerze ,zalogowałem sie, nie podoba mi sie.

Cytat:
2006-08-10 00:36:55, Adam4302 pisze:
Bo pewnie kliknełaś haczyk "loguj mnie przy każdej wizycie". Szczerze ,zalogowałem sie, nie podoba mi sie.

tak, dokładnie.
To forum dopiero się rozkręca, więc na razie nie wypowiadam się czy jest ok czy nie. Ciekawą opcją jest chat na dole strony

Bo pewnie już przyzwyczaiłes się do Naszego forum ja tam siedzę i szperam ale też jakoś mi się nie podoba do końca, zbyt uporządkowane (jak na razie )

Zasadnicza różnica polega na tym, że to nie jest forum TYLKO Espero ale marki Daewoo, więc na razie mało jest tam tematów o Esperaku

Zasadnicza róznica między "Nami" a "nimi" jest taka, że tam nawet za kompletna bzdurę nie dostaje się zjebki oczywiście wszystko do czasu ale obym się mylił.

Cytat:
2006-08-10 00:55:10, YeLonkoskY pisze:
Zasadnicza róznica między "Nami" a "nimi" jest taka, że tam nawet za kompletna bzdurę nie dostaje się zjebki oczywiście wszystko do czasu ale obym się mylił.

Jeszcze sie nie dostaje. Spoko, zalogowałem sie, czasem zajżę i spełnię obywatelski obowiązek

Rozbawił mnie regulamin tego forum. Zwłaszcza punkt 4 w podpunktach c) d) e) i jeszcze raz d) Bo w zasadzie wyklucza główną rolę forum, czyli wymianę poglądów.

Za to dziś dostałem komunikat że nie przeczytałem ponad 500 postów (ciekawe skąd, skoro od mojego ostatniego logowania pojawiło sie raptem 228 ), co uważam za bzdurę kompletną tak samo jak stanowisko moderatora dane Pablowi_NS.

Cytat:
2006-08-19 14:39:27, Adam4302 pisze:
Rozbawił mnie regulamin tego forum. Zwłaszcza punkt 4 w podpunktach c) d) e) i jeszcze raz d) Bo w zasadzie wyklucza główną rolę forum, czyli wymianę poglądów. Za to dziś dostałem komunikat że nie przeczytałem ponad 500 postów (ciekawe skąd, skoro od mojego ostatniego logowania pojawiło sie raptem 228 ), co uważam za bzdurę kompletną tak samo jak stanowisko moderatora dane Pablowi_NS.

a mówią, że to kobiety są marudne