Posiadający klimatronic - serwis/diagnostyka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie.

Mam pytanie do osób mających klimatronic w samochodach, gdzie w katowicach/okolicach można zdiagnozować klimatronic.

Czy jest jakas różnica w okresowym serwisowaniu (np. nabijanie) w stosunku do manualnej klimy?

Nabijasz jak zwykla klime, zreszta pojedz do fachowego warsztatu to Ci to nabija a diagnozujesz albo u fachowcow od klimy, albo w ASO, w innym dobrym warsztacie elektronicznym Glupie te pytanie troche.

Odpowiedź taka super mądra też raczej nie jest.

Że klimę się nabija i sprawdza u fachowców przyszło mi do głowy.

Tylko fachowiec fachowcowi niekoniecznie równy (na śląsku też ) , a klimatronica nigdy nie maiłem więc pytam.

Ale skoro w W-wie nabijasz klimę w warsztacie elektronicznym to byc może jeszcze coś się dowiem.

Widze ze nie tylko pytan zadawac nie umiesz ale i czytac odpowiedzi. Napisalem ze diagnozujesz w aso, u ziomkow od klimy badz w warsztacie elktronicznym. Przez diagnoze klimatronika rozumiem ze chcesz zoabczyc czy panel klimy nie ma zadnych bledow. to przeprowadza sie za pomoca testera elektronicznego.

Wielki mędrcze z dupą w avatarze.

Pytanie główne brzmi :

"Mam pytanie do osób mających klimatronic w samochodach, gdzie w katowicach/okolicach można zdiagnozować klimatronic.

Czy mimo iż jesteś z warszawy mógłbyś mi odpowiedzieć?

Mimo wszystko dziękuję, bo nie wiedziałem że panel klimatronica też generuje błędy do odczytu, i to było właśnie a propo różnic z manualem.

[ wiadomość edytowana przez: Padre_cornelone dnia 2006-08-06 20:14:49 ]

Nie jestem z Katowic wiec skad mam to wiedziec, odpowiedzialem Ci na reszte pytania bo jak mniemam po to je zadales by uzyskad odpowiedz... A co do miejsca zdiagnozowania klimy to Ci napisalem gdzie ---> ASO miedzy innymi. nie wiemjakiej marki to auto jak podasz to Ci powiem gdzie masz aso w katowicach. google gora.

Rany, tam w warszawie to niektórzy chyba czytają tak jak żydzi od prawej do lewej.......

Jak będziesz chciał w stolicy znaleść dobrego fachowca, hydraulika, lekarza to możesz na mnie liczyć, znajde ci googlami ASO

[ wiadomość edytowana przez: Padre_cornelone dnia 2006-08-08 23:07:47 ]

Cytat:
2006-08-06 20:12:25, Padre_cornelone pisze:
Wielki mędrcze z dupą w avatarze. Pytanie główne

Cytat:
2006-08-08 21:50:43, Padre_cornelone pisze:
Rany, tam w warszawie to chyba czytają tak jak żydzi od prawej do lewej.......

Jak to dobrze, że Mój Yelonkosky (mimo że mieszka w Wawie) nie czyta od prawej do lewej moich smsów, bo długo czekałabym na odpis

Madziarka

Ciesz się Madziarko, że ja mieszkając w Warszawie w ogóle nauczyłem się czytać i pisać

[ wiadomość edytowana przez: YeLonkoskY dnia 2006-08-08 23:02:40 ]

oj cieszę się
dobra, nie ma co zaśmiecać wątku
Powiem tylko jedno.. Padre_cornelone.. to było piękne

[ wiadomość edytowana przez: Madziarka dnia 2006-08-08 23:12:39 ]

YeLonkoskY

Rozumiem, już poprawiłem post "2006-08-08 21:50:43'

Pozdrawiam, do usług

Wasz Padre

Cytat:
2006-08-04 18:29:29, maskekk pisze:
Nabijasz jak zwykla klime, zreszta pojedz do fachowego warsztatu to Ci to nabija a diagnozujesz albo u fachowcow od klimy, albo w ASO, w innym dobrym warsztacie elektronicznym Glupie te pytanie troche.

Nie obraz sie, ale fachowcow od klimy jest duzo i jesli nie masz nic na ten temat do powiedzenia w kwestii slaskich fachowcow i fachowcuff to mogles poprzestac na pierwszym przecinku Twojej wypowiedzi.

Cwikus

Niektórzy do wszystkiego (np. forum) podchodzą sexualnie - byle dużo pieprzyć.

maskekk jest niestety kiepskim kochankiem i na dodatek lafiryndy mu się pochrzaniły.

Ty jestes kretynem , od urodzenia tak masz czy jak przestal stawac

Cytat:
2006-08-10 18:31:14, maskekk pisze:
Ty jestes kretynem , od urodzenia tak masz czy jak przestal stawac

Po inteligentnych i kulturalnych wypowiedziach poznać człowieka.