Tuleje wachacza

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam, tak jak w tytule mam pytanie ile kosztują tuleje wachacza i czy ktos z was wie gdzie można w Gdańsku tanio je wymienić?

kolo 90zl komplet na jeden wahacz oryginaly
wymienic nie wiem, ale kupic w klepie klubowym

ano tyle jeśli chodzi Ci o oryginał

Pytaj w Autopartnerze na Zabiance - tam powinno byc najtaniej. O ile sie nie myle, to zaraz obok sklepu maja warsztat, w ktorym mozna to wymienic. Nie wiem jak z cenami za uslugi, bo jeszcze nigdy nic u nich nie robilem. W Norauto - o ile dobrze pamietam - licza sobie 90zl za strone. W zwylkym warsztacie powinienes zrobic obydwie strony za 90 zl.

we Wawie płaciłem 98 pln za komplet tulei na dwie strony..oczywiście oryginały bo inne przy warunkach pracy moich wachaczy nie zdały by egzaminu.. a wymiana.. hm.. zalezy gdzie i u kogo.. ja np nie płaciłem nic ale około 120pln za dwie strony to taka normalna cena

Cytat:
2006-08-05 11:46:54, rosolini pisze:
Pytaj w Autopartnerze na Zabiance - tam powinno byc najtaniej. O ile sie nie myle, to zaraz obok sklepu maja warsztat, w ktorym mozna to wymienic. Nie wiem jak z cenami za uslugi, bo jeszcze nigdy nic u nich nie robilem. W Norauto - o ile dobrze pamietam - licza sobie 90zl za strone. W zwylkym warsztacie powinienes zrobic obydwie strony za 90 zl.

Płaciłem w AP wymiana coś 60 pln/stronę, ale można negocjować (zadzwoń do nich i poaddzą Ci cenę i części i usługi). Cena tulei MC 50-60duża i 35-45mała.