[zdjecia] Maluch 1.2 nowe wcielenie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nowy wlasciciel tak robi mojego malucha:

imho czarny caly lepiej by wygladal.

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2006-08-06 18:35:16 ]
[ powód edycji: miniaturki... ]

umm fantazja

podsufitka Wiesz ile to wazy!! Pozatym oki tylko lakierek widac,ze na szybko nakladany

mogłes ten pas przedni wyprostowac przed malowaniem. według mnie nic specjalnego

to juz nie auto wojtasa przeciez

sam czarny by o wiele lepiej wyglądał, moim zdaniem słabo jest zrobione te przejście do czarnego za gwałtownie.
jedynie dobrze że teraz go wkońcu będę dostrzegał na wrocławskich drogach

skoro to rajdówka to po co ja picowac. Odświezona i tyle.

za ile sprzedales go?
I dalej maluch na rajdy czy na miasto?

Cytat:
2006-08-06 14:51:22, Phantii pisze:
za ile sprzedales go? I dalej maluch na rajdy czy na miasto?

około 3 tysiące
EDIT:
look tutaj

[ wiadomość edytowana przez: CEHU dnia 2006-08-06 14:57:06 ]

paskudny

juz wolalem jak byl u ciebie wypendzlowany zielonym hamereitem niz to nowe "malowanie" podzielam zdanie przedmowcy...

Jak się nie zna ktoś na lakierce i blacharce to niech nie robi, wygląda paskudnie, kolor ma więcej skórki pomarańcza niż sam pomarańcz. Nie wiem jak tak tragicznie mozna zrobić lakier, sprayem bym go lepiej polakierował niż ten beztalent.

na miasto, lol.

Wieelki minus za nie pomalowane wnętrze.

Cytat:
2006-08-06 16:45:33, Art126 pisze:
Jak się nie zna ktoś na lakierce i blacharce to niech nie robi, wygląda paskudnie, kolor ma więcej skórki pomarańcza niż sam pomarańcz. Nie wiem jak tak tragicznie mozna zrobić lakier, sprayem bym go lepiej polakierował niż ten beztalent.

tu chodzi o to ze wzor mlotkowego zostal pod spodem ;] najpierw zmatowal tylko, pomalowal podkladem i potem tym. no ale talentu to on nie ma ;] mogl zostac przy pedzlu hehe.

wygląda jak pół dupy za krzakiem

Nie ma co dużo gadać, każde auto wgląda lepiej w rękach pierwszego właściciela, ale jeśli chodzi o styl malowania to podoba mi się

Wyglada tragicznie

Słuchajcie nie komentując tego co Wy komentujecie ciekawi mnie jak sprawuje się zastosowane mocowanie silnika do budy. Czy owe rozwiązanie sprawuje się równie dobrze jak "górne" z wieszakiem??

Jakby nie patrzec to tez jest gorne z wieszakiem.