Maska MKV RS2000 problem z zalozeniem jej do MKVI!!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
WITAM!
wczoraj chcialem zalozyc wreszcie moja maske od MKV RS2000 do mojego MKVI ale natrafilem na pewien problem! okazalo sie ze maska od MKV ma o pare cm (okolo 3) krotszy ten uchwyt ktory jest przy masce od spodu ,ten ktory wchodzi w zamek i trzyma zamknieta maske !! a zamek mialem rowniez od MKV i za chole... nie szlo zamknac maski! pozniej probowalem jeszcze z zamkiem od MKVI i wszystko bylo by ok gdyby nie to ze za krotki jest ten uchwyt! albo ten zamek od MKV nie jest sprawny albo trzeba zrobic cos o czym ja nie wiem chyba ze rzeczywiscie trzeba przedluzyc ten uchwyt!!!

Podepne się
Mam pytanko czy maska i lampy i zderzak z MKVII podejdzie do MKVI czy trzeba wymieniać przedni pas?? U mnie w mieście jeżdzi auto z rocznika 92 z przodem mkVII ale nie wiem jak to jest zrobione chyba musze gościa namierzyć heh jak wiecie to piszcie

cabrio a moze musisz skrecic te odboje gumowe?
metys zderzak pasuje podobno cos tam z lampami nie teges, ale o szczegóły pytaj tazza, on rma mk6 z przodem mk7.

fryszard ja te odboje to nawet calkiem wyciagnelem i tez nic
czekamy na wypowiedz kolegi VinCa moze on cos poradzi!

przy zmianie maski z mk5 do mk6 trzeba rowniez zmienic zamek.

EDIT.
Sorry nie doczytalem

[ wiadomość edytowana przez: mazzi19 dnia 2006-08-06 14:29:07 ]

up! moze ktos to robil i wie w czym jest problem!

mowilem, zebys lepiej kupil odemnie spojler!! albo kola!!:] bys mial mniej problemow

up!

nie powinno być żadnego problemu. wszystko pasuje idelanie...

Cytat:
2006-08-06 22:36:06, VinCe pisze:
nie powinno być żadnego problemu. wszystko pasuje idelanie...

Potwierdzam, też nie miałem żadnych problemów.

ale porownujac te uchwyty to sa one calkiem inne ten od MKV jest krotszy od tego w MKVI o jakies 3cm.