MATRIX REAKTYWACJA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wiem że to nie w temacie, ale musze się z wami podzielić radosną nowiną:

właśnie zakupiłem bilet na przedpremierowy pokaz Matrixa Reaktywacja w dniu 23.05.03 o godz. 0.01

zaczynam odliczać czas.

dla ciekawych macierzy: www.thematrix.com

[ wiadomość edytowana przez: robert_kraków dnia 2003-05-06 00:23:11 ]

całkiem w temacie
ja już nabyłem

WELCOME TO THE DESERT OF THE REAL ...

Nigdy nie lubilem filmow typu "Zabili go i uciekl"

ale MATRIX to MATRIX

ze staroci polecam:
Siedem, Piknik pod wiszącą skałą, Dziwne dni, Czas Apokalipsy, Siedem, Gra, Godzina Zapłaty, Requiem dla Snu, Urodzeni mordercy, Nagi lunch, Adwokat diabła, Harry Angel, Gabinet Doktora Caligari, Nosferatu - symfonia grozy( Friedricha Murnaua z 1927 bodajże, wszystkie późniejsze to gnioty, może poza Draculą Coppoli), Zagubiona autostrada, Crash, Hydrozagadka i Obcego 1i2

lista mogłaby byc dłuższa

Ja też nie lubię filmów tego typu, ale w tym podoba mi się ta niepowtarzalna mroczna atmosfera.

Rzeczywiście atmosferka cool. Ja również nie być fanem tego typu filmów, ale gdyby wszyscy lubili to samo to byłaby lipa!!!

urg z twojej listy szczególnie zapada w pamięć HYDROZAGADKA
...zdejm kapelusz...

Widzę że nie tylko ja lubie dobre kino. a kojarzysz Dziewczyny do wzięcia? " Jestem iżynierem, mam bardzo ciekawą pracę". "Jest wiele mozliwości. Ale jakich? Różnych"

oczywiście nie wymieniłem klasyki: Miś, Rejs, Brunet wieczorową porą, Co mi zrobiswz jak mnie złapiesz, Nie ma róży bez ognia. Ale to rozumie się samo przez się. byłbym zapomniał Rękopis znaleziony w Saragossie - po prostu koncert.

Do listy filmow dodalbym jeszcze "Zywot Braiana"

"Zielona mila", "The Crow" --> obie części, "Pulp fiction", "Greenwich time", "Doberman", "El Mariaci" --> Desperado nie...

a dla tych co lubią się śmiać to (Cleber złap się czegoś!!)

"Ali G Indahouse"

pozdr

Ali G jest ok ale jak dla mnie "How High" bije bo na łeb

no i oczywiście prof. Miodek

From Dusk till Dawn - generalnie stany średnie

ale te teksty...Tarantino i Clooney (jedyna jego rola, jak dla mnie)

+ dźwięk, ze wskazaniem na Tito & Tarantulas

wyciągam to, bo akurat dziś nocką TVN nadaje

Pzdr.

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

Dobry film, ale zaskakuje trochę końcówka, te wampiry... no sami wiecie. W/g mnie wszystkie filmy Rodriqueza są kultowe.

MATRIX REAKTYWACJA - byłem, widziałem, idę spać

yoł. nie podobało się?
a mi i owszem
pzdr

a owszem podobało się, jutro zamierzam zobaczyć jeszcze raz. potem jeszcze raz i jeszcze i jeszcze. tak z 50 razy - aby wyrównać wynikowi pierwszej części

pozdrawiam wszystkie bateryjki

Cytat:
2003-05-24 17:27:06, robert_kraków pisze:
tak z 50 razy - aby wyrównać wynikowi pierwszej części

pozdrawiam wszystkie bateryjki

Ja po 25 razie przestałem liczyć, ale zaraz skoczę go obejżeć. Co do "reloaded" to mam mieszane uczucia, ale ta ucieczka Trim na motorze to mnie powaliła na kolana, najlepsza scena !!!!

wg mnie porażka po calosci ... najlepszy motyw na autostradzie jak trinithy jedzie na ducatti i zderzaja sie ciezarowki ... a ze neo lata wow --- dezaktywacja to tak!

A CO TO!!!!!! ???????????
uczta kinomana na forum?????????????
P.s.
no dobra już się nie przyp..........am.
pozd.

No totr w końcu jesteś gdzieś Ty bywał nic innego jak
TOTR REAKTYWACJA!!

Pozdrawiam