MotoNews.pl

[126]Potrzebuję fotografii lamp

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Niektórzy potrzebują pieniędzy, inni czułości, natomiast ja poza tymi dwoma (kasę z chęcią przyjmę ale czułość możecie sobie darować ) potrzebuję fotografie SERYJNYCH lamp przednich, tylnych i kierunkowskazów. Problem jest taki, że zdjęcia całego przodu lub tyłu auta są ogólnie rzecz biorąc bezużyteczne. Zdjęcia mają posłużyć jako tekstury do modelu więc muszą być to ujęcia centralnie na fotografowany element pod kątem prostym. Bardzo chętnie przyjmę też fotografie wkładów lamp - bez zewnętrznego klosza. Preferowany rozmiar fotografii - powyżej 512x512.
Mam nadzieję, że napisałem wszystko zrozumiale.
Bardzo liczę na waszą pomoc i dziękuję z góry.
jabb

a nie możesz sobie sam zrobić zdjęcia lamp jakiegoś malucha??
jak nie masz cyfrówki to poproś kogoś znajomego niech Ci pozyczy/idzie z Tobą robić zdjęcia lamp...albo kup sobie lampe na szrocie za 5 zeta...
to żaden unikat takie lampy...jak bys chciał fotke lampy od 132 , dino , jakiegoś innego ale qrwa od malucha??

Nie mam cyfrówki, nie mam malucha, a dla posiadacza obu to chyba nie jest wielki problem, prawda?
jabb

Sam robie modele w 3D i wiem że brak cyfrówki to przykra sprawa, to powinno pomóc:

Przednia lampa z całą pewnością bardzo się przyda, tylna lampa zapewne zastąpi moją aktualną teksturkę. Tylko ten kierunkowskaz... Może zwyczajnie zmienię mu kolor w Photoshopie...
Jakkolwiek nie zrobię - wielkie dzięki za te zdjęcia
jabb

sorki ze nie wtemacie ale biore pierwszy lepszy topic o 126 i pytam: chciałby ktoś licznik do malucha w milach??
Nie wiem czy w światku malców jest to rarytas, poprostu dzis na złomie pierwszy raz naciołem sie na taki wynalazek. Jesli jest to dość czesto spotykana rzecz to mnie uświadomcie.