| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
herbatnyk BMW 520i Warszawa | 2006-08-11 21:33:17 czemu tylko w ASO moga tak zrobic aby skasowac sam oil service? co maja takiego ze my nie mozemy tego zrobic poprzed odpowiednie przytrzymanie stykow we wtyku sluzacym do badania bledow itd? hmmmm moze jednak jest jakis sposob tez swieci mi sie inspection a olej byl zmieniany jakis czas temu i wolalbym jego nei kasowac tylko sama inspekcje.. jak macie jakis sposob na to to dajcie![]() |
zdunekm BMW Friend było e-36 jest e-39 z daleka | 2006-08-11 22:25:37
Przyjedz do mnie to Ci skasuje za free, mam gniazdo diagnostyczne , wpadne z lapem pod mache i zrobie porzadek z niepotrzebnymi swiecidelkami w liczniku, |
![]() pawelmaj E-36 Compact gliwice | 2006-08-11 22:43:02 mi ostatnio ten zegarek w e-36 skasował przypadkiem jurek który mi olej zmieniał i chciał inspekcje skasować. I wcale laptopa do tego nieużywał tylko kawałek kabla. |
zdunekm BMW Friend było e-36 jest e-39 z daleka | 2006-08-12 11:08:12
O tym to ja wiedzil jak jezdizlem jeszcze e30, a kabelkiem na 10000% nie przestawisz licznika, inpekcje jak skasowac masz na stronie glownej tego forum, |
![]() pawelmaj E-36 Compact gliwice | 2006-08-12 12:53:54 ja też miałem kiedyś e-30 i to niejedną
przed zmianą oleju świeciła mi kontrolka zegarka ,a od oleju miałem jeszcze dwie zielone i przejechane na nim 7000 km ale już był na niego czas . Przeważnie robie to sam w garażu ale tym razem miałem problem z płynem hamulcowym bo przy kilku mocniejszych wciśnięciach pedału hamulca zaczynał pulsować. Więc podjechałem do gostka zeby zmieżył temperature wrzenia płynu hamulcowego a przy zmianie oleju robi to za fri. Podczas kasowaniu inspekcji kolo najpierw skasował kontrolke zegarka a dopiero za drugim razem diody oleju sie zapaliły. Więc aso do tego niepotrzebne. Będe miał chwile to do niego podjade sie zapytam jak to zrobił. |