Jakie fotele do Kanta ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Powitac
Jakie fotele by pasowaly zeby je wstawic zamiast przednich w kancie ?? Chodzi mi o jakies wygodne poddupniki o zadnyhc kubelkowych sportowych itd nie ma mowy Ma ktus jakies doswiadczenie w tej materii ?

Po uzyskaniu odpowiedzi (powaznej) temat do zamkniecia

Lada 2107

Groki Standardy, albo fotele z poldka po '93 - trwardawe, ale wygodne.

bimber ma w 125 fotele ze 131, moim zdaniem swietne wygodne i ladniejsze niz seria, albo popularne grokliny

z fiata 132 , 131 , poloneza ...Seru kiedyś miał w polonezie z Laguny i podobno pasowały...więc do kanta też powinny ,
a jak masz dostęp do miga to ze wszystkiego się da przerobić.

widzialem raz df z fotelami od forda sierry ,wygodne fotele i jak poszukasz za mala kase

Cytat:
2006-08-09 14:29:50, Bart128 pisze:
bimber ma w 125 fotele ze 131, moim zdaniem swietne wygodne i ladniejsze niz seria, albo popularne grokliny

mialem bartus mialem nie polecam nikomy tych foteli do kanta bo sa wuzsze niz aorginalne, siedzi sie jak na taborecie,ladnie wygladaja ale wygody w nich nie bylo, zrobilem 3 tys km z kubelku i lepiej sie w nim jedzi niz w tamtych na dluga strase wsadzam sobie tylko poduszke pod du..

Cytat:
2006-08-09 14:31:34, MUSEL pisze:
widzialem raz df z fotelami od forda sierry ,wygodne fotele i jak poszukasz za mala kase

rino chyba w pierwszym kancie mial takie fotele, bardzo ladne i wygodne

Grocliny Standart Najlepsze rozwiązanie...

ja mam do sewrvisówki groki pompowane, bardzo wygodne na dłuższe trasy, nie męczą pleców. polecam

Komplet siedzeń z Mazdy 626 oraz dwa podłokietniki w Kancie

peyo ostrzegaj jakos jak bedziesz wklejal TAKIE fury prawie obiadem monitor zaplulem

Fura piekna inaczej ale fotele git. A co do foteli z sierry to wlasnie nad nimi myslalem ale w sumie dobrze by bylo jakby mialy lekkie profilowanie tak zeby na boki tez trzymaly - niewiele ale zawsze

Lisu, znalazlem ciekawą oferte

ciekawa oferta

Jak coś to są fotele i tylne kanapy z poldka caro 94 r na sprzedaż

Polecam fotele z Renault 5 3d (najstarszy model, póżniej były inne). Troszke trzeba przerabiac, ale dla zdolnego to 2 godzinki roboty, wiertarka, kontowniki i jazda. Fotele z dobrym trzymaniem bocznym i baaardzo wygodne.
Niestety moje poszły na złom razem z autem.
Stoi jeszcze na złomie
A co najważniejsze to fotele są odchylane i na postoju mozna mieć duuuuużo miejsca z tyłu! Można też zaspawać tylnie drzwi
Pozdrawiam!

Wik

Lisu stare fotele ze sierry sa bez wyprofilowania tylka , z nowszych rocznikow sa pompowane i sa wyprofilowane ,ja ogolnie na fotele ze sierrki nie moge zlego slowa powiedziec bo pare kilometrow sie zrobilo i wszystko dla mnie bylo ok ,

ja polecam groki

ja bym poszedł w jakieś recaro z kadeta GSI albo np fotele z CRXa

A co powiecie na te fotele ? KLIK