IV Kryterium Toru Kielce - SuperOES 12.08.2006

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W sobote kolejne kryterium na torze Kielce. Ktos z furiatów się wybiera? Ja jade z miniakami sie ciac.

Cytat:
2006-08-09 21:47:29, 5Turbo pisze:
Ja jade z miniakami sie ciac.

a ja z....podobno z Toba

Cytat:
2006-08-09 21:49:52, rallyman pisze:
a ja z....podobno z Toba

Jak nadarzysz

ja bede, jade miniakiem loic cieniasy, i mam nadzieje ze bedzie padalo, bo bym byl zly jakby sie okazalo ze uszczelke przedniej szyby niepotrzebnie zmienialem

Panie 5Turbo - ogien na tloki, zycze powodzenia i zlej te wszystkie wysokopojemnosciowe dupowozy
no i daj znac smsem czys wyciagnal generale

Jest i mapka proby.

pffffffffffffffffffffffff kreciol

Cytat:
2006-08-11 14:52:10, comar pisze:
pffffffffffffffffffffffff kreciol

Ty uwazaj lepiej na murzynow w tej afryce dupa nizej

ja będę z kolegą jego lanosem 2.0

Zmiaszcz ihh tam panie!!! (tzn klase i generale)

BTW (bedzie ten onboard ?)

Cytat:
2006-08-11 21:05:54, rallykage pisze:
Zmiaszcz ihh tam panie!!! (tzn klase i generale) BTW (bedzie ten onboard ?)

Ni ma kamery. Chyba ze ktos pozyczy na przejazd z chlopakow jak beda mieli

no fajnie bylo tylko dlaczego musial mi jebnac wiatrak i rozwalic chlodnice??

jeden przjazd w plecy

ale naprawione i juz w domu

kaszle rzondzily

generalnie nie padalo choc mialo ale i tak bylo fajnie

Bylo szybko. NIestety na 2 przejezdzie skrzynia sie zepsula. Synchronizator z 2 biegu i cos jeszcze. Znowu okrutnie slisko i prawie jeden dach. Kola ponoc 50 cm nad ziemia. 3 miejsce w klasie na 7 aut to i tak sukces z uszkodzona skrzynia. Najwazniejsze ze rallyman za mna :-p i 1.5 sek za Rafałemmaxi.

Cytat:
2006-08-13 12:43:41, 5Turbo pisze:
Najwazniejsze ze rallyman za mna :-p i 1.5 sek za Rafałemmaxi.

Spadaj losiu- bylem pierwszy raz na torze w Kielcach w przeciwienstwie do Ciebie (roznica tylko 2 sek ). Nastraszyles mnie ze jest slisko...jechalem zachowawczo- ale jak byl wolny przejazd to pojechalem z fantazja i zrobilem czas od poprzednich lepszy o 3.5 sek ... najwazniejsze ze juz wiem z czym sie ten tor je i w listopadzie zobaczymy kto sie bedzie smial

ogolnie ja na miejscu 5 w klasie i zabraklo mi kolo 0,25 sek do miejsca 3 - tak bylo ciasno czasowo !
Dzisiaj jak wracalem z imprezy na tor w Tychach, oparlem sie przy 140km/h o barierke energochlonna (wpadlem na duzo kaluze, tafle wody na zakrecie). Straty: felga w 6 miejscach poszczerbiona, brak zbierznosci, zderzak lekko uszkodzony, brak nadkola Troszke sie wystraszylem, ale naszczescie wszystko sie odbylo w Sosnowcu wiec nie mialem daleko na chate

Aha i nie sluchajcie ze 5Turbo mial awarie skrzyni- czyms sie musi wytlumaczyc

[ wiadomość edytowana przez: rallyman dnia 2006-08-13 16:24:03 ]

Cytat:
2006-08-13 16:16:25, rallyman pisze:
Spadaj losiu- bylem pierwszy raz na torze w Kielcach w przeciwienstwie do Ciebie (roznica tylko 2 sek ). Nastraszyles mnie ze jest slisko...jechalem zachowawczo- ale jak byl wolny przejazd to pojechalem z fantazja i zrobilem czas od poprzednich lepszy o 3.5 sek

W przeciwienstwie do Ciebie, jak bylem 1 raz na torze w Kielcach, to zajalem 1 miejsce w klasie

Cytat:
Dzisiaj jak wracalem z imprezy na tor w Tychach, oparlem sie przy 140km/h o barierke energochlonna (wpadlem na duzo kaluze, tafle wody na zakrecie). Straty: felga w 6 miejscach poszczerbiona, brak zbierznosci, zderzak lekko uszkodzony, brak nadkola Troszke sie wystraszylem, ale naszczescie wszystko sie odbylo w Sosnowcu wiec nie mialem daleko na chate

Moja kobieta zapytala po przeczytaniu tego tekstu, czy znasz takie stare rajdowe powiedzenie... ze kapic to trza umic

Cytat:
Aha i nie sluchajcie ze 5Turbo mial awarie skrzyni- czyms sie musi wytlumaczyc

Kazda wymowka jest dobra Niektorzy sami przyznaja, ze
kiepsko im poszlo, bo byli pierwszy raz. No i Ty miales opony Nankang Ja to gratuluje tym co skonczyli i nabyli nowych doswiadczen. Rallyman cwicz dalej Maluch rulez

Cytat:
Rallyman cwicz dalej Maluch rulez

to sie moze na jakies szuterki przejedziemy

Cytat:
Moja kobieta zapytala po przeczytaniu tego tekstu, czy znasz takie stare rajdowe powiedzenie... ze kapic to trza umic

a no trza umiec

[ wiadomość edytowana przez: rallyman dnia 2006-08-13 18:02:56 ]

Sa juz Wyniki

oraz fotki Tu

oraz tu