| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Maniurka78 DEADSOUL Opel Omega B Chocianów | 2006-08-10 14:19:07 Mam pytanko odnośnie tego jak rozebrać środkowy nawiew. Szukałem w archiwum i jedyne co się doszukałem to tylko to ,że podwazyć i wyciągnąć. Wszystko ładnie pięknie ale jak dokładnie w którym miejscu (najmilej byłoby zobaczyć to na jakimś foto). bide narobić można sobie bardzo szybko tylko potem mozna siedzieć i płakać co się narozrabiało. Próbowałem trochę wkrętakiem to podważyć ale za cholewkę nie che wyleźć. Co robić???
Z góry dzięki za wszelakie info. |
T-T DEADSOUL Ostrowiec Św. | 2006-08-10 14:25:07 ja jak rozbierałem to: - nawiew musi być skierowany max w dół lub w górę - i podważasz z boku z jednej strony i z drugiej i wyłazi
po co ci zdjęcia
Pozdro |
Maniurka78 DEADSOUL Opel Omega B Chocianów | 2006-08-10 14:32:37 Ahio ,czyli skierowanie nawiewu max na dół lub góre jest istotną sprawą . Ok popróbujemy wieczorkiem.
Dzięki. |
kuba LOB WETERAN A Zawieje i nie zamiecie | 2006-08-10 16:49:27
A bardziej dokładnie podważasz kratki w tym miejscu, gdzie jest oś obrotu tejże, czyli z prawej i z lewej strony. Jak dobrze poszukasz w poradach, to nawet foty znajdziesz |
tomsiek Omega B Caravan Sanok | 2006-08-10 16:50:45 Jeżli jeszcze potrzebujesz zdjec to prosze bardzo:
LINK DO ZDJĘĆ |
Maniurka78 DEADSOUL Opel Omega B Chocianów | 2006-08-10 21:58:41 Nio i podzisiejszych zmaganiach jestem o kolejne doświadczenie mądrzejszy. A mianowicie ,próbowałem te podważać z obu stron i o mało nie połamałem tego nawiewu. przyjżałem się temu dokładnie o coś mi nie pasowało i okazało się że w moim przypadku nawiew środkowy jest przykęcony na dwie śrubki. Tak więc wkrętał w raczkę i do dzieła. Ciezko było jak cholera. Widac że nikt ich nie ruszał jak fabryka dała . Po odkreceniu tychrze śrubek wsio poszło jak po maśle. Podświtlenie zmienione. Fotki wkrótce. Jak pozmieniam wszędzie fotorelacja z opisem musowa. |
Trance_Matthew Omega B 2.5TD Kraków | 2006-08-11 17:45:21
Nie rob tego Wyjecie nawiewu oraz wymiana podswietlenia byly juz dokladnie opisane w dziale porady |
Maniurka78 DEADSOUL Opel Omega B Chocianów | 2006-08-11 19:23:53 Fotorelacja bedzie ze wszystkiego i może komuś pomoże tak obrazowo a nie tylko czytając. |