Co sądzicie o tej tubie ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ALLEGRO

cena przystepna i sprzet markowy, pytanie tylko jak to gra ?? chyba lepiej kupic tego blaupunkta niz innyszajs z allegro za 120zł ??

Jakie tuby polecacie do 200zł, pod warunkiem, że głośnik ma min 30 cm średnicy

a ja tam bym powątpiewal, czy to naprawde oryginalny blaupunkt... bo za taka cene, to napewno nic dobrego...
jezeli wystarczy ci, zeby robila "halas" to moze byc jak chcesz moge ci sprzedac moj glosnik basowy za 70zl

tez jak kupywałem tube zastanawiałem sie nad nią, ale pojawiła sie okazja i kupiłem tube pioonera 300mm 600W/300RMS za 150zł!!! i gra cudownie. Osobisie dołozyłbym ze 40zł i kupił cos za 200zł ale wybor nalezy do ciebie

pozdro

polecam To TUTAJ

a TAKIE coś ??

^^UP^^

Firme dibeisi lepiej omijac szerokim lukiem, moze to i ładnie wyglada ale dobrze zagrac nie ma szans.
Mysle zw arto troszke przyoszczedzic i kupic chocby cos takiego JBL albo JBL2

[ wiadomość edytowana przez: markocieszyn dnia 2006-08-13 13:29:31 ]

[ wiadomość edytowana przez: markocieszyn dnia 2006-08-13 13:31:42 ]

ten blampunkt to nie taki zły pomysł, moim zdaniem najlepsza w tej cenie, osobiście wolałbym w skrzynce ale kwestia gustu, w supermarkecie widziałem takie po niecałe 200zeta, więc ta aukcja żadna promocją nie jest, ale jesli chodzi o nowy sprzęt do 200 złotych raczej lepszej nie kupisz

Ja bym proponował zbierać jeszcze grosik do grosika i kupic pożądnego JBL'a nie mam przekonania do głośników BLAUPUNKT'a i Pioneer'a.
A wydaje mi sie ze przy odrobinie wiedzy i zdolności manualnych najlepiej kupić jakiegoś pożądnego subka i wykonać samemu skrzynie lub zabudowac go we wnece koła zapasowego

Cytat:
2006-08-14 02:00:06, Zakrent21 pisze:
Ja bym proponował zbierać jeszcze grosik do grosika i kupic pożądnego JBL'a nie mam przekonania do głośników BLAUPUNKT'a i Pioneer'a. A wydaje mi sie ze przy odrobinie wiedzy i zdolności manualnych najlepiej kupić jakiegoś pożądnego subka i wykonać samemu skrzynie lub zabudowac go we wnece koła zapasowego

Tiaaaaaaaaaa a koło bedzie mi latało po całym bagazniku (bo zapasówki i tak nie wyrzuce)

Ktoś pisał, że lepiej poczekac i kupić coś za 200zł, zobaczcie na allegro i sie dowiecie ze takie same tuby, ten sam model jest również po 230zł.

Niedługo zobaczymy jak to gra, bo sprzęt jest już w drodze

Cytat:
2006-08-12 17:34:48, ToFastMKIV pisze:
a TAKIE coś ??

Heheh.. Ale jaja..
Jakos cos mi to przypomina tylko klasa troche nie taka..
Alegrowy wynalazek..

Openowy kilerek..

Heh, szkoda ze moj tyle nie kosztowal co ten na aukcji bo bym kupil z 10 sztuk..

Moim zdaniem jak kupowac to tylko skrzynke..
A dlaczego to chyba ogolnie wiadomo.

ja mam blaupunkta tyle że w skrzyni, nie w tubie i jestem z niego zadowolony ponad rok urzywam i naprawde daje rade (oczywiście jak za tą kase), ci co słyszeli wiedzą

ja polecam malo znana firme lecz bardzo dobra i tania PHONOCAR mam suba tej firmy od ok 4 latek i dalej ostro daje !!

ten Blaupunkt nie jest taki zły,szczezre powiedziawszy to słyszałem tylko jak gra taki głosnik ale w skrzyni a nie w tubie i jak za taka kase to nawet sobie radzi ale może warto poszukac czegos innego używanego np.jakiegoś JBL albo tak jak napisał kolega adamj3000 jakiegos phonocara