Kia Clarus 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie nie temat moze bedzie ale zawsze mi pomagaliscie wiec teraz tez potrzebuje malej pomocy.Po uzbieraniu i sprzedaniu mojej pieknej lady mam chec kupic sobie Kia Clarus'a i wszsytko bylo by piekne i tanie jak on ale nie wiem co to jest?Czy wiecie cos na temat tych samochodow,czy mozecie mi cos o nich powiedziec.Po rozejzeniu sie w necie mam mieszane mysli,jedni chwala drudzy go przeklinają.Pomocy.Interesuje mnie rok 2001 bo jest ostatni

Szkoda że sprzedałeś ładę pracowałem w servisie KIA
jeśli chcesz kupic clarusa to nie miej żadnych obaw auto przestronne bezawaryjne jedyny minus który zauważyłem to iż kia ma cienkie blachy.

To chyba wszsytkie maja cienkie te koreanskie rakiety bo jak wiem to daewoo tez mialo cienkie ale zeby byly awaryjne itp to chyba nie,a wiem dobrze bo ojciec mial przez 7 lat espero i nie nazekal.A mozesz mi powiedziec cos na temat czesci czy sa drogie?No wiesz potrzebuje jak najwiecej prawdziwych informacji

Oj z częściami to jest różnie jeśli chcesz tylko oryginalne to musisz sie liczyć z kosztami niechce cie wprowadzać w błąd bo niepamiętam dokładnie juz co ile kosztuje cennik części do kia
wiadomo że w servisie jest zawsze drożej

Wiesz co chyba mi go wybiles z glowy.Porownalem ceny czesci z Leganzą bo tez mialem na nią chec i mysle ze byla by lepsza tylko nie wiedzialem po ile sa do niej graty ale teraz juz wiem.Czesci do klarusa sa 3 razy drozsze jak do leganzy i to jeszcze jak z kosmosu.Zeby lusterko zewnetrzne kosztowalo 600 zloty??!!To przesada mi sie wydaje.Dziekuje bardzo za ta stronke i pozdrawiam

no ceny czesci do "koreańców" potrafia zaskoczyc... moja siostra kupila niedawno Hyundai'a Lantre... i np. amorek tyln do niego kosztuje oryginal ponad 200PLN a do Golfa 65 za wymiane alternatora zaplacila ponad 500PLN...

Panowie ale przy zakupie takiego clarusa to jest okazja zarobic na kolizjach pod warunkiem ze nie z waszej winy.Ja z mojej lady wyjolem 700zl za przytarty z tylu blotnik i zderzak to co mowic o clarusie.Czekam na jeszcze wiecej komentarzy na temat tego auta.Dla zaintersowanych mam do oddania sporo rysunkow i materialow na temat 2107 ktore moge przeslac na e-maila,oczywiscie za darmoche.Uzbieralo sie troche wiec chce sie podzielic

Cytat:
2006-08-12 19:42:41, maniek0011 pisze:
Wiesz co chyba mi go wybiles z glowy.Porownalem ceny czesci z Leganzą bo tez mialem na nią chec i mysle ze byla by lepsza tylko nie wiedzialem po ile sa do niej graty ale teraz juz wiem.Czesci do klarusa sa 3 razy drozsze jak do leganzy i to jeszcze jak z kosmosu.Zeby lusterko zewnetrzne kosztowalo 600 zloty??!!To przesada mi sie wydaje.Dziekuje bardzo za ta stronke i pozdrawiam

Ja bym wybrał łade a tak na poważnie to leganza lepiej sie prezentuje

Maniek, widzę że się jeszcze nie zdecydowałeś, to może napisz nam ile masz kasy na zbyciu, to może coś innego Ci zaproponujemy, co?

No prosze co za ciekawy pomysł.Zaznacze tylko ze musi to byc auto w miare praktyczne i nie za małe,oszczedne i z instalacją gazową.Koniecznie klimatyzacja i nie od razu automatyczna,wazne by wialo chlodem przy tym jak na zewnatrz bedzie + 37.Minimalna data produkcji to 98 rok.Czesci w miare tanie jak na nasze zarobki a kaska do wydania to okolo 15000 .Powiem wam ze wybor jest spory z moimi wymaganiami ale sam nie wiem co wybrac.Jak kupowalem lade to nie mialem takich debilnych problemow.Czekam na propozycje