(k)tylna blenda

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jestem chętny na zakup tylnej blendy.Oferty najlepiej z okolic Śląska.Moge podjechać. Słyszałem,że są różne typy,więc doradźcie w sprawie zakupu.Mój Esperak jest z 96r., pojemność 1.8CD.

Powiem tak kupiłem swojego z potłuczoną blendą , dokupiłem potem blendę po atrakcyjnej cenie 100zł bez żarówek od rocznika 96 a ja mam 98 niestety nie pasowała! Lecz idzie wszystko zrobić trzeba w klapie nawiercić kilka dziur

Czemu ten wątek o zakupie blendy jest w ZLOTACH??
a może tylko ja tak mam...

Pozdrowionka dla Amissu-ziomka z S- ca.Przypadkowo umieściłem tekst w zlotach -sorki.

Znalazłem ofertę na necie za 120zł+koszt przesyłki20-myślę że nieżle-zwłaszcza ,że nowizna.Obczaiłem też spoilerek na tył.Ten sam (z tego samego zdjęcia) u różnych sprzedawców od 160 do210zł-selawi!

Cytat:
2006-08-15 11:01:29, gafcio pisze:
Jestem chętny na zakup tylnej blendy.

A co to jest blenda może Pietrek z Olkusza mi wyjaśni on zawsze jest na miejscu w tłumaczeniu czegoś

Cytat:
2006-08-27 12:10:38, Marzenkachilsz pisze:
A co to jest blenda może Pietrek z Olkusza mi wyjaśni on zawsze jest na miejscu w tłumaczeniu czegoś

Koleżanko Marzenkochilsz....Znowu masz zły dzień i szukasz "ofiary" ?? ...Bo nie rozumiem zupełnie tego co robisz teraz po co bez sensu prowokować ???

A gdybyś tak przypadkiem naprawdę chciała się dowiedzieć ..."A co to jest blenda"...to bardzo proszę :

Blenda do Daewoo Espero ...KLIK !

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2006-08-27 12:22:57 ]

Okres Chłop nie miał ochoty?

Cytat:
2006-08-27 12:15:00, bogdan1 pisze:
Koleżanko Marzenkochilsz....Znowu masz zły dzień i szukasz "ofiary" ?? ...Bo nie rozumiem zupełnie tego co robisz teraz po co bez sensu prowokować ???

Co ty piszesz Bogdan ? Ja z Piotr_em jestem w zgodzie. Nawet go polubiłam. W poście andiego o CB wyjaśnił mi na czym polega obsługa CB i w mig pojęłam. Co do blendy to sama się domyśliłam co to jest. Niestety Piotr-ek nie stanął na wysokości a ja tak chciałam z nim pokonwersować o blędzie. Może da się namówić ? No ale okres to okres wiem coś o tym ...

Cytat:
2006-08-27 12:29:15, Marzenkachilsz pisze:
Co ty piszesz Bogdan ? Ja z Piotr_em jestem w zgodzie. Nawet go polubiłam. W poście andiego o CB wyjaśnił mi na czym polega obsługa CB i w mig pojęłam. Co do blendy to sama się domyśliłam co to jest. Niestety Piotr-ek nie stanął na wysokości a ja tak chciałam z nim pokonwersować o blędzie. Może da się namówić ? No ale okres to okres wiem coś o tym ...

Cytat:
2006-08-27 12:29:15, Marzenkachilsz pisze:

Blenda to jest ta ławka na której makron sfotografował tylne światła zespolene ?

Cytat:
2006-08-27 12:41:42, Marzenkachilsz pisze:
Blenda to jest ta ławka na której makron sfotografował tylne światła zespolene ?

Słucham jaki makron?? ławka to ławka a blenda to blenda a ona czy ma swiatła zespolone to niewiem bo sa roz.......olone

tru masz nówke użwaną
detonator

[ wiadomość edytowana przez: markon dnia 2006-08-27 17:15:39 ]

Cytat:
2006-08-27 17:15:02, markon pisze:
nówke użwaną

Cytat:
2006-08-27 17:13:12, markon pisze:
Słucham jaki makron?? ławka to ławka a blenda to blenda a ona czy ma swiatła zespolone to niewiem bo sa roz.......olone

Przepraszam za czeski błąd w twoim nicku.
Co do blendy - a bo zmyliła mnie nazwa TYLNA blenda tak jakby była jeszcze jakaś PRZEDNIA blenda. Ja bym nazwała to inaczej np. dupa makaka podczas rui

Faktem się stało ,że za 120zł zakupiłem blęde-nową-a jednak to nie ta co na zdjęciu na alegro.Tanio kupiona dupa makaka po przejściach.Koleś leci w bambuko .120+25przesyłka za odnowioną a nie nową -auto_blacha24@tlen.pl,