MotoNews.pl

Nieciekawa sytuacja.....na pasie.....co dalej........

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiaj rozmawiałem z dyrektorem Muzeum Lotnictwa i dowiedziałem się że pas (ta lepsza część) zostanie zamknięta w przeciągu miesiąca . Potem istnieje możliwość wynajęcia pasa na nasze imprezy- ile to będzie kosztować, nie mam jeszcze pojęcia. Najlepsze jest to że byłem zobaczyć po południu co się dzieje na pasie, a tu elegancko wysprzątany pas, jakieś koparki, i z tego co policzyłem jakieś SŁOWNIE-PIĘĆ OPON!!! W takiej sytuacji nie wiem jak wyglądał będzie nasz niedzielny zlocik, bo nie mam czym przywieżć opon, a mam tylko 6 pachołków....

zawsze można przywieśc kilka paliczków, tzn pachołków(juz i tak mam przejebane u paliczka) ja skołuje ze 6 ktoś moze resztę, do tego leży kilka opon z tego co palnik mówił więc nie dramatyzuj palnik bo bedzie kara, a po za tym chciałem wszystkich pozdrowić, trzeba wypić bo szkóo sie męczy no to siup!!! ojej ten alkohol działa otępiająco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PALNIK i tak masz raka

no i pozdrawiam dyrektora Muzeum Lotnictwa, ciekawe jak u niego leci podobno spoko koleś, więć strzałka stary, pokłon ku tobie

No to faktycznie nieciekawie...Trzeba będzie chyba zakupić te pachołki...ciekawe jaka bedzie cena za wynajem
Paweł

ten caly dyrektor tego lotniska gadal z moim kumplem i mowil ze jemu ta jada tam wogole nie przeszkadza i ze nawet lepiej ze jezdzi sie na lotnisku niz rozbijac sie gdzies na ulicach tylko sie strasznie wkurwia na to ze niektorzy jezdza po trawie i jest strasznie zryta takze mysle ze koles jest do pogadania i moze dalo by sie nawet zalatwic to bez zadnych pieniedzy za wynajem zwlaszcza jak by mu przedstawic to ze jestesmy klubem i powiedziec jak wygladaja nasze imprezy a nawet go moze zaprosic zeby sam poogladal hehe albo nawet posciagal to moze sam sie przylaczy do klubu a wtedy bylo by fajno zloty kiedy chcemy na zamknietym lotnisku mmmmm miodzioooo ( qrde ale sie rozpisalem )

za wynajęcie lotniska damy mu kilo trawy, najlepiej golfowej będzie się gość cieszył no i my też będziemy happy

Cytat:
2003-05-07 00:01:27, NeW pisze:
ten caly dyrektor tego lotniska gadal z moim kumplem i mowil ze jemu ta jada tam wogole nie przeszkadza i ze nawet lepiej ze jezdzi sie na lotnisku niz rozbijac sie gdzies na ulicach tylko sie strasznie wkurwia na to ze niektorzy jezdza po trawie i jest strasznie zryta takze mysle ze koles jest do pogadania i moze dalo by sie nawet zalatwic to bez zadnych pieniedzy za wynajem zwlaszcza jak by mu przedstawic to ze jestesmy klubem i powiedziec jak wygladaja nasze imprezy a nawet go moze zaprosic zeby sam poogladal hehe albo nawet posciagal to moze sam sie przylaczy do klubu a wtedy bylo by fajno zloty kiedy chcemy na zamknietym lotnisku mmmmm miodzioooo ( qrde ale sie rozpisalem )

dokładnie tak. gość jest w porządku i rzeczywiście to najbardziej się wku.....o tą trawę...przedstawiłem mu sytuację, z tego co widziałem z pozytywnym skutkiem, ale nie liczmy że dostaniemy coś za darmo. Póki co powiedział że możemy sobie jeździć "na dziko" i jemu to nie przeszkadza byle nie robić bydła (to oczywiście nas nie dotyczy ). Jestem dobrej myśli, tylko trzeba skombinować na szybko oponki i pachołki na niedzielę...

kolo carrefura na garazach lezy troche opon takze ile bede mogl to przywioze

rysiu to weź fostofa i jedzcie po te opony, ty zapakujesz do grzybowoza a fostof do kaszla ja też postaram się dowieść kilka PACHOŁKÓW

gadzio ty lepiej bierz przyczepe i zapierdalaj na lotnisko z oponkami

ciesze sie chłopaki że chcecie pomóc . Chciałbym zaapelować do wszystkich żeby każdy kto może niech przywiezie chociaż 2-3 opony (im więcej tym lepiej), jeśli możecie to piszcie na forum czy przywieziecie czy nie, zawsze to coś, ja dzisiaj załatwiłem parę słupków od chłopaków z klubu SR, pamiętajcie żeby nie robić syfu i się grzecznie zachowywać bo nie wynajmiemy później pasa jak będziecie niegrzeczni . W ogóle to chciałbym wiedzieć to ile osób się stawi pościgać (i nie tylko) w niedzielę Aha noi oczywiście te oponki musimy po sobie posprzątać.....

aha, jeden gość sprzedaje używane pachołki po 10zł/szt. może zrobilibyśmy małą zrzutę żeby kupić chociaż 10 co Wy na to

Cytat:
2003-05-07 21:07:39, NeW pisze:
gadzio ty lepiej bierz przyczepe i zapierdalaj na lotnisko z oponkami

nie mam haka w kaszlu ani w treningóce

Cytat:
2003-05-07 22:37:34, Konrad_P pisze:
aha, jeden gość sprzedaje używane pachołki po 10zł/szt. może zrobilibyśmy małą zrzutę żeby kupić chociaż 10 co Wy na to

co za pytanie, no proste że się zrzucimy

jak bede juz trzeźwy to obiecuje się grzecznie zachowywać

gadzio kij z tym ze nie masz haka bierz przyczepe w zeby i dajesz na lotnisko ewentuanie mozesz zatrudnic szczuplego zeby z taczkami zapierdalal wkoncu to lubi tylko trzeba bedzie go pilnowac zeby gdzies nie zasnal

ja bede z oponkami o ile mi ich ktos nie zapierdoli do tego czasu

Cytat:
2003-05-08 09:43:55, NeW pisze:
gadzio kij z tym ze nie masz haka bierz przyczepe w zeby i dajesz na lotnisko ewentuanie mozesz zatrudnic szczuplego zeby z taczkami zapierdalal wkoncu to lubi tylko trzeba bedzie go pilnowac zeby gdzies nie zasnal

rysiu jeśli chodzi o szczupłego i taczki, to nie ma mowy, bo znowu go spiszą za łamanie przepisów drogowych

eh szkoda a myslalem ze beda dodatkowe oponki

bylem dzis na garazach i jest tam conajmniej 15 oponek takze ja wezme ile sie da a po reszte by ktos musial podskoczyc