Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() arek137 CB FORUM nadajnik Opel rekord Omega Katowice | 2006-08-16 16:26:42 czesc Bocek jak bedziesz miał juz skompletowane radyjko to powiedz pozdro |
![]() arek137 CB FORUM nadajnik Opel rekord Omega Katowice | 2006-08-22 20:17:43 czesc Bocek
jak tam sie zestawik sprawuje bo mnie czas nagli i albo padnie na inteka albo na unidena 520 wiec czekam na jakies konkrety jak to działa czy mocno szumi i jaka jest mniejwiecej odległosc komunikacji w terenie zabudowanym za info z gory dzieki |
kmpcb Kostomłoty | 2006-08-22 22:19:30 Witam
Panowie intek to jest lipa 520xl lub 510xl uniden oczywiscie do tego Wilson i to jest zestaw za możliwe pieniądze który dobrze daje intek nie ma filtra ANL a wtych czasach gdzie jest mnóstwo radi na częstotliwosci to jest podstawa nawet w inteku z gornej półki to tego filtra nie słychać.To albo radio do 300zł albo powyżej 600zł pośrotku jest mnustwo typów radi ale tylko ładnie wyglądające albo wydajesz kase za firme typu Prezydent ale to została tylko nazwa jakość niższych modeli jest do pipy tylko wyższe modele jeszcze coś działają. Dlatego Prezydent jest przeciwny Unidenowi żeby go nie sprzedawać. Uniden i Wilson nie pożałujecie |
![]() Bocek Lanos Kraków | 2006-08-23 08:28:49 cze arek.
po pierwsze jak pisałem intek m-490 ale antena sunker elite 106 do dzisiaj nie zestrojona ale działa ok. dokładnie mówiąc w mieście (kraków - gęsto) około 5-7 km, na trasie zależy od terenu ale na A4 miałem dokładnie 18 km sprawdzone według słupków. ja jestem zadowolony z tym, że inteka trzeba dobrze ustawić żeby wyciąć syfy z eteru. modulacje podobno mam czystą, wyraźną i głośną. nie miałem możliwości sprawdzić innych sprzętów w mobilu bo zawsze miałem lokala, ale jestem zadowolony. 73! |
kmpcb Kostomłoty | 2006-08-23 09:49:37 Witam
Jak kupiłeś to nie sprzedawaj bo pogorszysz tak jest zawsze ja myślałem że będziesz kupował . Jak tak to tylko sprawdz sobie antene w serwisie bo że rozmawiałes na tyle kilometrów nie znaczy że jest dobrze ale sądze ze jest ok ale dla świętego spokoju czasmi jest tak ze ZWR jest wysoki i antena wpada w taki rezonans że ładnie dmucha. |