| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
PiotrS LOB WETERAN ![]() LO016 Gdańsk | 2003-05-07 09:25:59 Z tego co pamietam to instalacje IV generacji to jest juz cos i to raczej nie kosztuje 4,2. Tyle teraz kosztuje wtrysk gazu bezposredni.
Instalacja IV generacji to znow o ile pamietam wtrysk gazu w postaci cieklej przygotowany do konkretnego modelu silnika. Wiec raczej ten gosciu co ci proponowal za 4,2 nie mial na mysli instalcji IV generacji a ten drugi to mozecos tanszego wlasnie znalazl, Ja slyszlalem ze ludkowie zadaj za to cudo 7-9 tys. Instalacje holendreski sa lepsze od wloskich, taka panuje opinia. |
ArturS Fiat SC VAN x2, Hyun ... Zabrze | 2003-05-07 16:00:19 Wtrysk gazu w fazie ciekłej to instalka V gen., przynajmniej tak piszą w tym artykukle i właśnie one mają kosmiczne ceny - ARTYKUŁ. IV to sekwencyjny system wtrysku gazu w fazie lotnej z oddzielnymi wtryskiwaczami do każdego cylindra, bez miksera, z nowoczesną elektroniką, np. SGI Elpigaz, Sequent BRC, Mistral Autronic, VSI Prins LTA Polonia, czy Omegas Landi Renzo. Włoskie instalki chyba są o wiele bardziej rozpowszechnione i sprawdzone, no i przede wszystkim TAŃSZE o dość konkretną kwotę. |
HEVA Senator B 3.0 24V Bydgoszcz | 2003-05-07 16:18:46 Mimo tego, że to Bydgoszcz, to zadzwoń tutaj. Powiedz, ze niby chcesz założyć u nich gaz i wypytaj faceta conieco. Może się czegoś dowiesz. Są naprawdę dobrzy i specjalizują się własnie w silnikach turbo, V6, V8 itd... Ja tam będę zakładał gaz za jakieś 2-3 miechy.
(52) 376-32-15 |
PiotrS LOB WETERAN ![]() LO016 Gdańsk | 2003-05-07 16:37:57 No wiedzisz zle pamietalem gdzies po drodze zgubile rozgrniczenia albo info ktore czytalem byl nie precyzyjne. |
Cleber (S) LOB MODER Jeep WG Overland :-) Legnica | 2003-05-10 13:47:52 Moim zdaniem instalacja LPG w silniku V6 to kwiatek do kożucha.
Nie spotkamłem jeszcze człowieka który by nie narzekał po dłuższym czasie eksploatacji na taką instalkę. Taka jest moja opinia. Pozdrawiam |