Co polecacie do napędzania subwoofera ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

kupiłem COŚ TAKIEGO
i napotkał mnie problem............ wzmacniacz który miałem dotąd (taniocha za 60zł z allegro) nie daje rady, praktycznie pod samym radiem (sony cdx-l400x) gra lepiej niz pod samym wzmacniaczem (nawet w mostku) Więc co polecacie to napędzenia tej tuby ?? co sądzicie O TYM ??

czy moze lepiej wybrac cos innego do 250zł (chce żeby w miare to gralo ale nie mam zamiaru wydawac majatku na samo audio)

Z góry dzięki

[ wiadomość edytowana przez: ToFastMKIV dnia 2006-08-20 14:34:29 ]

Myślę że za tą kasę to jedna z lepszych propozycji. Miałem do niedawna w aucie wzmaka 4-kanałowego ze straszej serii Blaupunkta i był całkiem calkiem

ja mam podobnego suba blaupunkta tyle że w skrzyni i ma nie 600 a 750 W i do tego ten piecyk naprawde polecam, daje rade

^^UP^^

Panowie pomocy, bo czas mnie pogania

Zmiana planów, teraz szukam czegoś co da radę napędzić COŚ TAKIEGO i póki co obstawiam dalej przy wzmacniaczu TYM co sądzicie ?? chce kupic cos dobrego (do 230zł) ale nie chce się na tym "przejechać"

moze byc!! i tak rewelki nie bedzie z tego glosnika ale cos tam pogrywal napewno bedzie bo szkoda ze zamknieta skrzynia... do techno sie nie nadaje za bardzo...

Cytat:
2006-08-20 14:57:16, pytlar pisze:
moze byc!! i tak rewelki nie bedzie z tego glosnika ale cos tam pogrywal napewno bedzie bo szkoda ze zamknieta skrzynia... do techno sie nie nadaje za bardzo...

Zobaczymy jak bedzie sobie radzic skrzynka, jak bedzie kiespko to zostaje tuba

A co do glosnika......... (poki co na samym radiu jakos slychac) ale po podpieciu pod wzmacniacz z domu (pioneer 4x100w) to juz zupełnie inna bajka, fotele drżą, wskazówka od obrotka rusa się prawie pod 1tys obr na postoju . i tablice rejestracyjna musze inaczej przykrecic (cała lata)

powiem ci tyle ze lepiej by byklo jak ta skrzynia ma zalozmy niby rms 250 to przydalo by sie zeby wzm na jeden kanal tez mial tyle rms bo takto nie osiagniesz