MotoNews.pl
3 Nowe Coupe (156179/91)

Nowe Coupe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
www.hyundai.pl/nowosci.php?n=43

hmm jak dla mnie poprzedni był ładniejszy

ten za bardzo do czegoś jest podobny tylko nie wiem czego

ten przód nie wiem czemu ale mnie kojarzy sie z focusem
poprzednia ładniejsza

Mi się podoba, zresztą jak każde coupe ;p

Tylko jakie bedą silniki bo stare nawet 2,7l troche za słabe jak do takiego autka

Nie narzekajcie, troszkę przypomina peugeota, ale i tak jest ładniutki , a dupcia jest rasowa

Cytat:
2006-08-17 22:49:35, speedmaster pisze:
www.hyundai.pl/nowosci.php?n=43 hmm jak dla mnie poprzedni był ładniejszy ten za bardzo do czegoś jest podobny tylko nie wiem czego

a ja wiem z czym ci se pewnie kojarzy ze starym, fordem couguarem, nie jest tak ,

i moim zdaniem hyundau przesadza troche z nasladownictwem,
lepiej by tego accenta sr wypuscicli,
mysle ze ma ciekawa linie boczna
ale niesty skromnośc to głowna cecha koreanczykow i przenosi sie równierz na strone internetową , w postaci małej ilości zdjeć

to co mi sie nie podoba, to tandetnie wygladajcy plastik z tyłu a to światlo przeciwmgielne mnie dobija,
nie wiem ale czyzby powroty, do światla w zderzaku, accent, lantra , troche to szpeci

oj wyszło troche ........ale chcialbym nim jeżdzic w 2,7l nawet
plastik zawsze mozan pomalowac

[ wiadomość edytowana przez: gt115pssss dnia 2006-08-20 22:02:25 ]

jak w temacie jesli posiadacie informacje na temat nowego modelu
2007 zdjecia filmiki, w postaci linkow zapraszam tez do dyskusji na teamt tego samochodu

moze ktos z was mial juz okazje ogladac ten samochod na zywo, mysle ze moze sie on cieszyc sporym zainteresowaniem na rynku
co sadzice o tym bolidzie

www.roadlook.pl/premiery/hyundai-coupe-2007-innowacja-na-polmetku.html

wnetrze
www.autokrata.pl/ogien/810/nowy_hyundai_coupe/

uż mozna je w Polsce kupić

KILKI

mile zaskoczenie ale cena już nie

ahas
ale jak sie popatrzy na cene , to lol a myslalem ze moze bedzie sporo ponizej 90 kola zawiodlem sie troche za 2.0

no to w polsce stanie sie on zadkim gosciem na ulicy,
szkoda ze nie zminiono silnika, i nie ma tego 3.3 l

[ wiadomość edytowana przez: gt115pssss dnia 2007-02-15 10:22:55 ]

A ile kosztował poprzedni z 2.0 i 2.7?

pierwszy lepszy link
www.autocentrum.pl/go/367__autosalon_oferta_Hyundai_Coupe_2,0_V6_GL__344517359.html

U prywatnych importerów mozna było już w tamtym roku składać zamówienia na niego. Ciekawe kiedy HMP wprowadzi go do oficjalnej sprzedaży, pewnie kwiecień/maj.

Cytat:
2007-02-18 11:32:41, Witek pisze:
U prywatnych importerów mozna było już w tamtym roku składać zamówienia na niego. Ciekawe kiedy HMP wprowadzi go do oficjalnej sprzedaży, pewnie kwiecień/maj.

na spotkaniu w grudniu mówili że w marcu ma juz być w ofercie już odkładam drobne

z tego co teraz czytam to cena w usa, ma zaczynac sie od 16 500$

amerykanska stronka.. OK

www.hyundaiusa.com/vehicle/tiburon/tiburon.aspx

wystarczylaby mi nawet GS za takie $$
co ciekawe wystepuje wersja SE-ktora ma zawieszenie torowe
niby w srodku czerwona skora malowane zaciski , wyzszy sportowy spojler ale juz systemu infinity nie mozna do niego dostac , klimy auto tak samo, za to mamy wskazniczki 3 tak przynajmiej wynika z Compare trims

[ wiadomość edytowana przez: gt115pssss dnia 2007-02-19 01:23:17 ]

Wiele osob zajmuje sie importem z USA, warto się zapoznać z ich ofertami

reklamowka 2007 i to jaka jak zawsze dobra

www.youtube.com/watch?v=cqhFYZqTfaQ

a tu juz dla porownania starszy model
www.youtube.com/watch?v=9q4d8Nz4dDU&mode=related&search=

wogle ten z linka speeda to jakis,
taki udziwniony wyposarzenie wogle sie nie pokrywa z tym co w stanch, brak spojlera itd nie mowiac juz o tym ze ja tam nie widze radia, no chyba ze jest tam jakas klapko-przykrywka

[ wiadomość edytowana przez: gt115pssss dnia 2007-02-19 21:21:47 ]

up.

zdjecia w wysokiej jakosci, kolejny link do forum autogaleria.p
wszystkim sie podoba wokolo cowa coupejka
wczoraj mi sie w nocy nawet snila

www.autogaleria.pl/forum/viewtopic.php?t=5578&postdays=0&postorder=asc&start=15&sid=2e17dcd0c2e9a4bd11f7340dce637827

Cytat:
2007-02-19 21:09:37, gt115pssss pisze:
wogle ten z linka speeda to jakis, taki udziwniony wyposarzenie wogle sie nie pokrywa z tym co w stanch, brak spojlera itd nie mowiac juz o tym ze ja tam nie widze radia, no chyba ze jest tam jakas klapko-przykrywka [ wiadomość edytowana przez: gt115pssss dnia 2007-02-19 21:21:47 ]

a dla mnie to normalne bo zawsze na Polski rynek trafiały uboższe wersje wyposażeniowe aut nie tylko Hyundaia

Cytat:
2007-02-20 07:29:17, speedmaster pisze:
a dla mnie to normalne bo zawsze na Polski rynek trafiały uboższe wersje wyposażeniowe aut nie tylko Hyundaia

no tak jak w przyadku kazdego producenta, sa lepsze rynki i te gorsze
a wiecie czy te coupejki moga miec klapke radia zakrywajaca, bo jak nie to wogle jest jakas smieszna wersja jak za te pieniadze
sprzedawca czuje ze ten samochod moze sie podobac i winduje cene w gore ogolnie w europie cena zaczyna sie chyba od 17,900 euro za Gls 2.0 znalazlem na auto scout i tu chyba najlepiej patrzec

ALE MAM COS NA OSLODE widzieliscie taka reklamowke coupejki

www.youtube.com/watch?v=v6Wc3mREUDA&NR

[ wiadomość edytowana przez: gt115pssss dnia 2007-02-20 16:18:59 ]