OKAZJA ZESTAW CB PRAWIE ZA DARMO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kiedys myslalem na co mi CB ale jednak jest przydatne zarowno w miescie jak i na trasie wspomne tylko ze uniknalem tym sposobem zaplacenia paru mandatow duze lepsze niz antyradar, mozna sobie pogadac jak sie CI nudzi i wiele innch uzytecznych rzeczy mozna zrobic dzieki CB. Teraz do rzeczy: Mam do sprzedania zestaw ktory jezdzil u mnie w aucie a mianowicie. Onwa bardzo dobrze chodzi wszystko sprawne. Antena lemm dl ok 180 cm wraz z kablem. Na tym zestawie robilem lacznosci w trasie ok 15-20 km i to bez wiekszego wysilku. Powodem sprzedazy zestawy jest chec kupienia lepszego sprzetu. Cena 160 zl do neg na jakies pifko.

Rzeczywiście cena spoko
Ale po cholere zmieniać skoro wszystko działa ok
Radio w samochodzie ma informować o drodze
Na tym to polega

A jak chcesz sprzedać szybko i sprawnie (może nawet jeszcze więcej dostaniesz) to krzyknij na #19 "sprzedam radio"
Na pewno ktoś się znajdzie

1,99 zł... kto da więcej? Aha... płatność na dwie raty

[ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2006-08-19 22:29:22 ]

sorry piotrek ale powiem glosno to co mysle o tobie. W prawie kazdym twoim poscie ale z kogos sobie jaja robisz albo piszesz cos glupiego i myslisz ze to smieszne. Nie wiem czy robisz jako klaun (bez urazy) na tym forum czy jak. Ciagle wysmiewasz kogos, cos itp Wez sie chlopie zastanow nad sensem twoich postow.

Krzychu myslisz ze to drogo za cb i antene??? -sam juz nie wiem
co do kanalu 19 to zrobie to w ostatecznosci bo nie chce mi sie jezdzic bo ludziach bo kazdy powie ze chce sprawdzic u siebie w aucie bo nie wysterczy jak siadzie u mnie i sobie pogada i juz wszystko wie

[ wiadomość edytowana przez: pablo_ns dnia 2006-08-19 23:49:15 ]

A czy ja wyśmiałem tutaj Ciebie. Poprostu podałem moją cenę... no dobra 2,49 zł.

Tak jak powiedzial Krzychu krzyknij na 19 i bedziesz mial po klopocie. Teraz jest bum na CB radia wiec napewno ktos sie odezwie

jutro bedzie gosc ogladac ale jakis taki nie zdecydowany jest

Wstrzymaj się wodzu. Cezar czegoś szuka.

A powiedzcie mi , czy teraz, aby używać cb radio to należy mieć jakiąś rejestrację krótkofalarską czy coś takiego?

To zależy
Jak poszukasz najdłuższego wątku w tym Klubie poświęconemu Radiu CB to znajdziesz odpowiedź

A tak bez szukania?

Po wejściu Polski do UE nic takiego już nie jest wymagane

No dobra
Jak masz radio z podstawą, czyli jedną czterdziestką (tylko 40 kanałów) to
A jeżeli masz ich więcej (np.400 - dziesięć band po 40 kanałów każda) to
Wtedy CB radio podchodzi już pod radiotelefon
Jeżeli radyjko masz o mocy 4 W to
Jeżeli masz więcej lub używasz jakiejśdopałki to

A tak poza tym to olej to
Nikt tego już nie sprawdza
W dodatku kiedyś jak był program w TVN Turbo poświęcony CB to Policjant wypowiadał się, że to dobrze jak kierowcy ostrzegają się przed nimi - działanie prewencyjne

Dzięki Paint, cały czas myślę o tym zestawie do auta, a przy okazji dzięki wielkie za nalepę na blende

Plizzz

Dzięki Krzychu, czyli jeżeli chodzi o niżej opisane radio to nie muszę sobie zawracać gitary?

a homologacja jest potrzeba ?

Cytat:
2006-08-20 21:44:25, pablo_ns pisze:
a homologacja jest potrzeba ?

teoretycznie tak....

w praktyce nikt tego nie sprawdza.....

w sumie to masz obowiązek wozić ją w schowku na wypadek kontroli...

nie wiem jak by wyglądała sytuacja kontroli i gadka typu że mam homologacje w domu ( dla jasności mam w domu i nie woże w aucie )

A masz do tego radyjka homologację? Antena na magnes, czy inaczej montowana?