Kiedy jakis zlot w okolicach Krakowa?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie. Chetnie bym was poznal wszystkich ale jak mam jechac kolo 350 km to juz mam dosc

Marudzisz jak baba ,,,,,niektórzy jadą nawet przeszło 500 km by się spotkać i poznać.

to dla odmiany mozna zrobic zlot w Krakowie lub okolicach

Tak dla odmiany to można zrobić lokalny zlot krakowsko-śląski,,,,bo nikt z drugiego końca Polski Ci nie przyjedzie w małopolskie progi.

Tak stary wszyscy beda zapierdalac z konca polski bo tobie niechce sie dupy ruszyc. Bez przesady

to zróbmy zlocik małopolski gdzieś w krakoo np na przeciwko m1 na plycie dawnej giełdy samochodowej albo na parkingu m1 albo cosik takiego

Cytat:
2006-11-15 23:16:59, swirek13 pisze:
to zróbmy zlocik małopolski gdzieś w krakoo np na przeciwko m1 na plycie dawnej giełdy samochodowej albo na parkingu m1 albo cosik takiego

A co tak dalekoooooooooo??????,,hęęęę,,,,,,,może bliżej zakopianki(Carrefour) ślunzaczy dołaczyli do nas.

to jak w ten weekend??? to i ja sie zalapie

Cytat:
2006-11-16 08:51:19, ETomek_GT pisze:
to jak w ten weekend??? to i ja sie zalapie

Może być ten weckend, ale NIEDZIELA !!!!!

Cytat:
2006-11-16 10:36:03, Kiniusia pisze:
Może być ten weckend, ale NIEDZIELA !!!!!

ja jestem za w 100%

w ktorym miejscu chcecie to zrobic. Za czy przed Krakowem patrzac od mojej str

No to piotr'ka może w sobotę kole południa w grodzie Kraka zobaczycie... ustawiajcie się pod makro od godz.10:30.

Cytat:
2006-11-16 23:04:47, piotr_ek pisze:
No to piotr'ka może w sobotę kole południa w grodzie Kraka zobaczycie... ustawiajcie się pod makro od godz.10:30.

Buuuuuuuuuhahahahahahaaaaaaaaa,,,,,,,,,,liczysz na orszak powitalny? ,,,,,,staw się w niedzielę to może wówczas coś wymyslimy,,,,,

ZLOT ESPERO w Krakowie 19 listopada br. kole godziny 15.00
Propozycja na 15.00, gdyż kole 16.00 już się robi szarawo.
Miejsce na parkingu przy Carrefourze na Zakopiance(potem znajdziemy jakąs knajpunię). Zapraszamy Krakusów, Ślunzaków i resztę Braci klubowej.

[ wiadomość edytowana przez: Kiniusia dnia 2006-11-16 23:19:31 ]

Cytat:
2006-11-16 21:05:07, pablo_ns pisze:
w ktorym miejscu chcecie to zrobic. Za czy przed Krakowem patrzac od mojej str

jeżeli odbyłby się pod carefourem na zakopiance to jadąc wielicką musiałbyś się przedostać na zakopianke czyli za

fakt ustalmy dokładnie jedno miejscemoja propozycja padła pod m1 pomiedzy neste a lodowiskiem tam zawsze sie odbywają jakieś spociki więc mogłoby być miło kinia ty propnujesz pod cerourem na zakopiance czyli mamy dwa miejsca

wiec podawajcie propozycje i wybierzemy większością głosoow choć uważam że pod m1 było by ciszej i spokojniej

Cytat:
2006-11-16 23:16:52, Kiniusia pisze:
ZLOT ESPERO w Krakowie 19 listopada br. kole godziny 15.00 Propozycja na 15.00, gdyż kole 16.00 już się robi szarawo. Miejsce na parkingu przy Carrefourze na Zakopiance(potem znajdziemy jakąs knajpunię). Zapraszamy Krakusów, Ślunzaków i resztę Braci klubowej. [ wiadomość edytowana przez: Kiniusia dnia 2006-11-16 23:19:31 ]

ooopsss kinia sorki nie odświeżyłem stronki hehehe byłem kilka postów do tyłu

I co???? Jest tylko troje chętnych na zlot??
A Gdzie reszta?????

Krakusy ruszyć siedzenia na niedzielę.
SLUNZAKI zapraszamy do Krakowa !!!!!
I reszta kto pragnie się pojawić zapraszamy !!!!

M1 M1 M1 M1 M1 M1 M1 M1

Kto jest za?

w soomie to ja też byłbym za m1 ale nie ważne gdzie będzie napewno bedzie fajnie heh ja sie pisze na 100%

Panowie nie marudzić,,,,,bo jak przyajdę Slunzaki to nie będa jechały przez całe miasto i szukały M1. wrrrrrrrrrrrrr