MotoNews.pl

Sprzedam Alufelgi OZ :D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie poniewaz lato pelna geba postanowilem kupic sobie nowe alufelgi moje stare sa juz strasznie zjechane (sam w duzym stopniu sie do tego przyczynilem )

Sprzedam komplet 4 alufelg, mozna je znalezc w galerii
Cena 550 zl do negocjacji, tak niska ponieważ:
Przednia lewa jest mocno stuknieta i ma uszkodzony rant powaznie, ogolnie wszystkie maja troche poscirane ranty, tylne sa w lpeszy stanie maja ladna powieszchnie ale ranty maja obrdrapane, moze ktos sie skusi :d

cena jest do negocjacji podkreslam
no i oczywscie mozna je obejrzec, jesli sie je odda do renowaji beda super, mozna tez zrobic renowacje samemu (powieszchni lakierniczej) czyli kupic zestaw Motipu do felg, kosztuje bodajze okolo 20 zl plus papier scierny 600 i lakier bezbarwny motip do felg, calosc okolo 50 zl a felgi prz odrobinie pracy beda wygladac na prawde ladnie.

zreszta mozecie je obejrzec na zdjeciach.

Przepraszam ze je tak zjechalem ale wiecie jak to jest

Z mojego opisu wynika ze sa koszmarnie zniszczone, to nie jest prawda sa w calkeim dobrym stanie ale daje taka cene bo wiem iel bedze kosztowac regenracja ranotow wiec nie daje ceny ktroa by sie nie oplacala nabywcy.
Felgi sa R14 ale wydaja sie wieskze bardzo ladnie sie prezentuja, popatrzcie galeria Łukasza Gajera

... i właśnie z tego powodu należy brać przykład ze mnie i wyposażyć się w podręczny, kieszonkowy (zajmuje mi tylko pół garażu ) podręczny zestaw młodego tuningowca do regeneracji i piaskowania felg

hehehe to jak ktos z wawy kupi moje felgi moze sie od razu zglosic do SpeedR'a

Lasombra, ale chcesz złom aluminiowy nam upchnąć, a co jak potem ktoś kupi i nawet tego nie wyważy lub zaliczy zonka w drzewo
Ja bym za to 300 zł nie dał nawet łącznie z kosztami przesyłki, trzeba bowiem doliczyć renowację i auto casco
Co Ty na to?

A i jeszcze coś moja propozycja powazna i argumenty także

...

Rozumiem Michał, że przezuwasz temat, może gdzieś spotkamy sie np po środku, albo bliżej mnie. Cóż specem od reklamy to nie jesteś

...
no tak ja jestem zbyt uczciwy...
pogadaj ze man na GG jesli jestes zainteresowany...
a jak chcesz nac opinie na temat moich felg to zagadaj z Łukaszem Gajerem ktory je ogladal

Ponawiam oferte? ktos chetny ?

...tak albo z Pawlem który był ich pierwszym włascicielem

Czy paweł kryje się pod pseudo Krawat

Tak, bylem ich pierwszym wlascicielem, i mam na imie Paweł

i to właśnie paweł powie co w nich tak naprawde siedzi

Pawel nie musi, a skoro w nich cos siedzi a ja o tym nie wiedzialem to bardzo milo z Pawla strony.. ale pozostawie to bezkomentarza.. bo mam to ... w kieszeni

Albowiem sprzedalem fegli razemz oponami juz, za 1100 zł.

niniejszym topic uznaje za zamkniety.