| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
tommi-j Renault małopolska | 2006-08-24 14:31:40 Ja jestem zainteresowany tymi "gumniakami", bo u mnie jeżdżą od niepamiętnych czasów (czyt. poprzedniego właściciela) niezbyt pasujące dywaniki od Poloneza. Tyle, że nie będzie mnie na zlocie
Proszę o fotki na maila: tommi.j@wp.pl[addsig] |
![]() john espero 2.0 LPG warszawa | 2006-08-24 15:16:52 Hej!
Jestem zainteresowany tym trójkątem zewnętrznym ale jeśli możesz zrobić wysyłkę. Pokrywam koszty. Pozdrawiam |
ETomek_GT Skoda Octavia Tarnowskie Gory | 2006-08-24 15:31:18 jesli o mnie chodzi moze byc wysylka... z tym ze moge owe rzeczy wyslac dopiero we wtorek gdyz wtedy pojawie sie w kraju... |
YeLonkoskY Klubowy Weteran Ford Focus / Opel As ... Warszawa | 2006-08-24 15:33:51
Wysyłka takiego niewymiarowego dziwnego dla pracowników sortowni poczty elementu może dziwnie przebiegać i jak to z pocztą jak nie ukradną to połamią lub dostaniesz w stanie innym niż była wysyłana (z adnotacją że niby źle zapakowanie i dlatego uszkodzone) więc ja mogę na zlocie to ukraść Tomkowi i styknąc się z Toba w Wawce w okolicach bemowa po zlocie i Ci podrzucić, wtedy koszty transportu pokryje ja
Jeśli takie rozwiązanie przemawia do Ciebie to daj znać. |
tommi-j Renault małopolska | 2006-08-24 17:31:58 Z tego co widzę nie są to robione specjalnie pod Espero lecz uniwersalne dywaniki. Tak więc ja odpuszczam. Dywaniki "Prawie" pasujące to mam. |
![]() Paint Klubowy Weteran Espero 1.8 CD Wa-wa Grochów | 2006-08-24 17:41:25 Szkoda bo nigdzie nie mogę tego dostać |
YeLonkoskY Klubowy Weteran Ford Focus / Opel As ... Warszawa | 2006-08-25 13:09:24 Nie mogłem w wyszukiwarce znaleźc info o wkładzie sferycznym do usterka a akurat coś takiego mi sie rzuciło w oczy na allegro i o ile pamiętam ktos tego szukał wiec podczepiam się pod ten watek bo ten ktoś tutaj zajdzie takowe. Pozdrawiam |