Zegary pyatnie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam, chciałem sobie założyć białe tarczki, małym kosztem, i znalazłem coś takiego LINK
tylko zastanawia mnie podświetlenie?
gość mi odpisał że jak jest z góry to bedzie gites, ale ja nie wiem jak jest u mnie? nawet nie wiem jak sie zabrać za wymiene, jest to gdzieś opisane ?
szukałem na forum ale nie znalazłem konkretów

masz podswietlenie zegarow i od spodu blacikow i 2 zarowki od gory , czyli od frontu blacikow . .

czyli jak tylko z góry bo od tyłu strumień swiatła nie
przejdzie efekt może byc nie ciekawy może ,popracować samemu nad czymś,wiele jest napisane na ten temat
ja osobiście mam podświetlone białymi diodami a efekt jest taki

Image Hosted by ImageShack.us

[ wiadomość edytowana przez: renifergt dnia 2006-08-26 13:15:06 ]

ok dzieki za info !!!
ale jescze jedno czy w MKVII można założyć te nakładki bez zdejmowania kierownicy (mam z poduchą i niechce ruszać), czyli zdjąc przód licznika i nałożyć?

Wogóle nie musisz tykieć kiery. Odkręcasz plastiki z kokpitu, wykręcasz licznik i bawisz się w domku

TUTAJ sobie spojrz jak to zrobic najlepiej . . .

Ciekawe tylko czy nie będzie widać po przyklejeniu, tego rozcięcia na wskazówki.

a te żaróweczki co oświetlają licznik z przodu to są jakie? można zmienić je na inny kolor np. czerwony ?, bo jak bede wykrecał to odrazu bym zmienił, no i zegar mi nie świeci to też bym podświetlenie wymienił !!!!
a wskazówki to czym pzremalować na czerwone ?

[ wiadomość edytowana przez: Kamil_K dnia 2006-08-27 21:44:54 ]

żarówki są białe ale mają zieloną płytke którą trzeba wyciagnąć i wstawić np. czerwone diody. Jak to sie robi to jest opisane ze szczegółami a żeby teraz to opisać to duuuzo czasu zajmie. Polecam wyszukiwarke, tam znajdziesz odpowiedź na wiele pytań.