Wtyczka pod schowkiem pasazera - od czego to ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
naprawiam obieg wewnetrzny i cos takiego znalalem.

Od czego to ?

od czegoś czego Twoja wersja wypasu nie ma, instalacje są "uniwersalne" do wielu wersji wyposażenia...

Ja w swojej "uniwersalnej" instalacji tego nie mam i nie miałem też instalacji do tylnych szyb elektrycznych, które musiałem ciągnąć sam.

[ wiadomość edytowana przez: zYx dnia 2006-08-27 18:27:55 ]

hi hi, więc jednak są różne ? kurde, a u mnie jest uniwersalna, np. włącznik świateł stop - trzy (jak dobrze pamiętam) różne kostki przyłączeniowe 1 zwyklak, 2 asb, 3 asb tempomat

Więc jeśli nie są, oznacza to, że czegoś w tej omce BRAKUJE!!!!?

[ wiadomość edytowana przez: omegolotC30NE dnia 2006-08-27 18:44:06 ]

Cytat:
2006-08-27 18:40:32, omegolotC30NE pisze:
hi hi, więc jednak są różne ? kurde, a u mnie jest uniwersalna, np. włącznik świateł stop - trzy (jak dobrze pamiętam) różne kostki przyłączeniowe 1 zwyklak, 2 asb, 3 asb tempomat Więc jeśli nie są, oznacza to, że czegoś w tej omce BRAKUJE!!!!? [ wiadomość edytowana przez: omegolotC30NE dnia 2006-08-27 18:44:06 ]

wydaje mi sie ze to od zmieniarki. Kupilem Ome bez radia (poprzedni wlasciciel tez )wiec pewnie ten co ja sciagal na handel wybebeszyl ja z radia i zmieniarki

A ja mysle ze to jest wtyczka do zestawu glosnomowiacego telefonu komorkowego. Dodatkowy element mocujacy (mam taki oryginalny) zestaw glosnomowiacy jest przykrecony z lewej strony schowka do centralnej konsoli.