SIGNUM Race & Rally SHOW 23.09.2006r

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
SR & RS to impreza mająca na celu popularyzacje sportu motorowego i motoryzacji. Jego główną i zasadniczą częścią będą ZAWODY dla kierowców amatorów, choć osoby posiadające licencję rajdową także są u nas mile widziane, rozgrywane na terenie Zabrza. Planujemy przeprowadzenie od 6-9 prób w 2 lub 3 pętlach.

W miejscu gdzie nasze ZAWODY będą miały swoją bazę zorganizujemy także swego rodzaju piknik motoryzacyjny, na którym zobaczyć będzie można wiele ciekawych samochodów ( rajdowych, choć nie tylko!) czy zobaczyć pokaz możliwości quadów a jednocześnie przyglądać się zmaganiom Rajdowców.

od 1 wrzesnia zapisy, cena wpisowego i wszyststkie dokladne informacje
www.srrs.signum24.pl

[ wiadomość edytowana przez: comar dnia 2006-08-27 18:13:40 ]

[ wiadomość edytowana przez: comar dnia 2006-08-27 18:14:13 ]

fajnie tylko czemu wszystko w ten jeden weekend sie dzieje :/

niestety, ale to byl chyba jedyny wolny dzien zeby cos wcisnac. ty tam przylatuj spowrotem skladaj auto na signum rally rozgrzewka a potem na anwie wyciagaj generale

comar
A gdzie o w zabrzu ma sie odbywac???
Pod M1

na terenie zabrze, moze gliwic.
napewno na parkingu m1 bedzie proba jakas i tam beda sie pokazy quadow i tam innych tjuningow.

i tu pytanie do jakis klasykow czy tam innych ciekawych stworow z F&F, czy byliby chetni na pokazanie swoich autek ???

Jak się wyrobie z rejsetracją to ja byłbym chętny nie tylko na pokazanie furaka ale także na udział w próbach Pozdro!!

Cytat:
2006-08-27 22:32:02, comar pisze:
na terenie zabrze, moze gliwic. napewno na parkingu m1 bedzie proba jakas i tam beda sie pokazy quadow i tam innych tjuningow. i tu pytanie do jakis klasykow czy tam innych ciekawych stworow z F&F, czy byliby chetni na pokazanie swoich autek ???

pokazanie... ile dają??

comarku z checia ale 24ego mam anwe w krakowie i nie dam rady :/

Cytat:
2006-08-28 00:36:50, piter_s1 pisze:
pokazanie... ile dają??

... potrzymać

Ja może bym mojego postawił bo chcę się tam przejechac tylko co wy o tym sądzicie?? Nadaje sie mój wóz??

kazdy sie nadaje, musialbym wiedziec ilu chetnych i jakie fury to bede mogl udzielic wiecej info.

piter - bedziesz mial za friko ogloszenie o sprzedazy auta

No jak wszystko pójdzie ok to ja bym pokazał mojego boba bo i tak nim chcę jechać. To przynajmniej nie będzie stał na parkingu....

hmmm ostatni przelot szerszenia po jakims kreciole- pozegnalny bo w pazdzierniku konczy sie przeglad i maluszek idzie na sprzedaz a jak nikt nie kupi w całosci to na czesci i złom...
ale mysle ze takie pozegnanie na Signum sr&rs bedzie w wielkim stylu pewnie jak zwykle mnie nie zawiedzie...

To ja sie pisze na tą impreze :d
załatwie sobie wolne także myśle że na mnie możesz liczyć na 100%!!!

Cytat:
2006-08-28 09:47:43, Qba745 pisze:
No jak wszystko pójdzie ok to ja bym pokazał mojego boba bo i tak nim chcę jechać. To przynajmniej nie będzie stał na parkingu....

... to git ja tez bym sie pokazal jesli tylko godziny pracy mi dopisza

a moj moze tam stac tez plisssssssssssssssssssssss

no dobra wiec tak lista wstepnie chetnych :

Piter
Qba
Taquito
Pat

przekaze organizatorom i powiem Wam co i jak

Mnie tez dolicz
Ale ja w wresji dziadkowej...podjechac,postawic i tyle atrakcji

no ja tez taka wersja - postawie i człon eczek ;] styka;P

[ wiadomość edytowana przez: Blady dnia 2006-08-28 21:46:24 ]
[ powód edycji: @#$%^* ]

spoko panowie. pasi i wlasnie o to chodzi w wersji show.
jak ktos chce sie gonic to jzu zupeklnie inna sprawa.
ponoc maja bys jacys kolesie od driftow z wiellokonnymi brykami, ale to tak mi cos na spotkaniu wstepnym o uszy sie obilo.

tak czy inaczej zapraszam do scigania sie. wkoncu to organizuja te same osoby co organizowaly niegdys SRS'a