MotoNews.pl

Espero na grzybach

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
niestety te 2 największe znalazła moja Żona ale i tak jestem dumny

[ wiadomość edytowana przez: markon dnia 2006-08-30 11:36:07 ]

Napisy daewoo espero powinny zostac tam gdzie zostaly a imiona w rzedzie naklejone tam gdzie teraz sa napisy daewoo espero. A pozatym gratuluje grzybow

Oblepiony jak taksówka jakaś...

Cytat:
2006-08-29 18:58:00, piotr_ek pisze:
Oblepiony jak taksówka jakaś...

Popieram

ładne grzybki

a co do lep popieram kolegów cos dziwnie tak wyglada

większosc odrywa napisy daewoo i espero a przykleja szewroleta odbieram to ze sie wstydza czym jerzdzą to chyba nie wam się ma podobac tylko mi

Cytat:
2006-08-29 20:40:59, markon pisze:
większosc odrywa napisy daewoo i espero a przykleja szewroleta odbieram to ze sie wstydza czym jerzdzą....

To jest dopiero wstyd i obciach
Przecie wszyscy wiedzą że to Daewoo Espero a nie jakieś Parcietti

Cytat:
2006-08-29 20:49:36, krzychu_ch pisze:
To jest dopiero wstyd i obciach Przecie wszyscy wiedzą że to Daewoo Espero a nie jakieś Parcietti

Widzę ze, chociaż jedna osoba mnie popiera ze a jednym nic się nigdy nie podoba

Opsss... sorry... żadnego napisu nie oderwałem, a nawet du*ę złomero doprowadziłem do porządku nalepiając deohace16fał. Ale to co Ty masz, przypomina taksówki z reklamami.

Kurde intrygujesz mnie skuszę się żeby cię kiedyś odwiedzić, bo często jeżdżę koło ciebie z Dąbrowy Górniczej na Sławków,Olkusz odbijam potem na Piaskową Skałe i bazuje na Krasieńcu Zakupnym lub jak będę jechał wpadniesz do mnie pogadamy wypijemy piwko i wymienimy poglądy, po co sobie dogadywać na forum

Cytat:
2006-08-30 11:19:16, markon pisze:
często jeżdżę koło ciebie z Dąbrowy Górniczej na Sławków,Olkusz ....

A co Ty tu robisz tak często

Cytat:
2006-08-30 17:24:43, krzychu_ch pisze:
A co Ty tu robisz tak często

mam tam chrzesna i czesto jerzdze uwielbiam tamte okolice zreszta jestem i Hanysem I Góralem bo na moim terenie są i góry i kopalnie