| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
baracus80 HF MEMBER Hyundai Scoupe GT szczecin | 2006-08-30 00:59:54 Witam
Po ostanich deszczech zauważyłem w bagażniku wode.Lipa po całości....Z prawej strony tylko cieknie.Wiem bo w środku w bagażniku tylko ta strona tapicerki jest mokra...Gdy przyjżałem sie uszczelce to zauważyłem mokre ślady w prawym górnym rogu tóż pod uszczelką...co moge zrobić???czy muszę wymienić całą uszczelke???czy może jakoś uszczelnić np.silikonem??Prosze o rade i pomoc... Z góry dzięki |
doman1001 HF MEMBER Hyundai sCoupe GT Kielce | 2006-08-30 10:07:02 Chyba niestety uszczelka do wymiany (jeżeli jest uszkodzona). Ja przynajmniej nie znam skutecznego sposobu na naprawę.
Pozdro |
baracus80 HF MEMBER Hyundai Scoupe GT szczecin | 2006-08-30 10:58:46 Nie jest uszkodzona przynajmniej na zewnątrz...ale dzieki chyba bedzie bezpieczniej jak wymienie |
Kolargol HF MEMBER Hyundai Pony 1,3 GLS wiadoma rzecz Stolyca | 2006-08-31 09:01:25 A ja bym jeszcze sprawdził, czy nie masz może dziury w nadkolu. Ja miałem dziurę i woda była wrzucana do bagażnika od koła - wtedy oczywiście trzeba będzie zakleić dziurę no i ja polecałbym założyc nadkola z tworzywa sztucznego. Nie jest to drogie a jednak daje zabezpieczenie. |
baracus80 HF MEMBER Hyundai Scoupe GT szczecin | 2006-09-01 16:04:39 Już znalazłęm przyczyne...woda lala mi sie przy tylnej lampie.byla mała szparka ale spoko zalepiłem i powinno być OK. Ale dzięki za rade sprawdzę też nadkola tak dla świetego spokoju... |