MotoNews.pl

[K] Przegub wewnętrzny prawy do Espero 2.0 z ABS

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jeśli komuś z Was przewinąłby się przez ręce takowy przegub to dajcie znać. Nowy w hurtowni to koszt około 400zł (a poza tym brak w tej chwili w magazynach JC Auto) więc przyjmę używany do regeneracji lub w dobrym stanie z "rozbiórki".

Rozumiem, że mimo podobieństw konstukcyjnych ten od Vectry nie będzie pasował?
przegub wewnętrzny z allegro

Nawet nie jest podobny do przegubu Espero.

Ja kończę (mam nadzieję) walkę w przegubem wewnętrznym lewym. Kupiłem go za 79 pln z kosztami przesyłki od gościa z Allegro, dziś go oglądałem, jest w dobrym stanie, będzie się kręcił. Gościu ma 2 Espero CD na części, da się porozmawiać jak z człowiekiem.
Kontakt do gościa: kom. +48 607 282 681 e-mail: plaski131@wp.pl GG: 1322134

Nie wiem czy jeszcze mam? Jak rozpoznac lewy czy prawy? Jak odszukam to wezme na zlot jak dojade. Pozdrawiam

A ma ktoś zewnętrzny prawy ?

Nie ma znaczenia prawy-lewy.Ma znaczenie tylko czy z abs,czy nie.Chociaż przegub z ząbkami można założyć do samochodu bez abs i też będzie dobrze.Ale odwrotnie już nie

Cytat:
2006-08-31 08:49:52, Zoltar pisze:
A ma ktoś zewnętrzny prawy ?

Ja mam jeszcze bo wymieniłem prawy zewnętrzny a okazało sie, że wszystko gra (a wlasciwie nie gra bo nadal tak samo terkocze) i to nie ten przegub tylko wewnętrzny:/ (w tym miejscu po raz kolejny dziekuję mechaniorom z Centrum Daewoo na Jagiellońskiej, a ch.. by ich strzelił.)

Cytat:
2006-08-31 15:24:35, YeLonkoskY pisze:
Ja mam jeszcze bo wymieniłem prawy zewnętrzny a okazało sie, że wszystko gra (a wlasciwie nie gra bo nadal tak samo terkocze) i to nie ten przegub tylko wewnętrzny:/ (w tym miejscu po raz kolejny dziekuję mechaniorom z Centrum Daewoo na Jagiellońskiej, a ch.. by ich strzelił.)

Szukaj na allegro ja całą półoś prawą uzbrojoną w przeguby kupiłem za 100pln a ze typ niemógł rozebrac grat ów to dał mi to jezcze z tarczą zaciskiem sprezyną i amorkiem.
Także szukaj az znajdziesz TANIOOO
I działa

Cytat:
2006-08-31 15:24:35, YeLonkoskY pisze:

Mistrzu

Kur... Nie strasz mnie

mogę załatwić przegub wewnętrzny z hurtowni DU za 230 zł

a czym sie rozni przegub wewnetrzny wersji z abs od przegubu wewnetrznego wersji bez abs?
Bo wg mnie niczym -ząbki abs sa przeciez na przegubie zewnetrznym.

mam oba przeguby po 50zł/szt