| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Grzesiek TOYOTA FRIEND ![]() Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2006-08-31 11:52:48 A wyposażenie jakieś ma? |
sterciu T E L E T U B I Ś wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-08-31 15:04:26 Carine sprzedawac to grzech tak jak moi poprzednicy sie wypowiadali jezeli jest w takim stanie jak piszesz to nie warto sprzedawac , napewno nie kupisz lepszego auta , mam kupla który sprzedał Cari na poczet Audi A4 i załuje decyzji , pomimo ze ma juz pół roku A4 ( rocznik 2001} a wczesniej miał Carine z 93r. to chce spowrotem wrócić do Toyoty i najprawdopodobniej Cariny ale teraz z 97r. , takim autem na luzie powinno sie zrobic 500kkm bez wiekszych napraw.
Jezli juz tak bardzo chcesz sprzedac to 9000zł powinienes dostac , ja bym nawet oscylował na ciut wyzszą kwote którą moza dostac za to auto , minimum 10 000zł. jezeli jest w takim stanie w jakim piszesz i z takim przebiegiem. |
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2006-08-31 19:15:24 jak masz cysterne z benzyna pod domem to kupuj coś w benzynie
ja bym takiego autka się nie pozbywał |
paniol2005 TOYOTA FRIEND Renault Scenic Ruda Śląska | 2006-08-31 20:27:41 Chetnie sie zamienie na MONDKA '95
|
sterciu T E L E T U B I Ś wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-08-31 21:39:54 ja tez bym sie takiego nie pozbył , choc moje 1,6 czasem ma mało mocy przynajmniej tak mi sie wydaje ale teraz woze sie Uniokiem 1,3 to jest dopiero muł ![]() |
marcinm TOYOTA MANIAK ... | 2006-09-05 22:10:10
święta prawda... jak znajdziesz napalonego kupca, a auto jest w super stanie to ktoś da każdą kasę... pzdr |
sterciu T E L E T U B I Ś wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-09-05 22:17:25 zwykle ci co kupuja chca dac jak najmniej a zeby auto było w jak najlepszym stanie... najlepiej nowe za cene 10 latka... |
marcinm TOYOTA MANIAK ... | 2006-09-05 22:31:23 albo 10 latek za symboliczną złotówkę, pod warunkiem że wszystkie części zostały wymienione nie dalej jak miesiąc temu...
pzdr |
PiterK Toyota Carina 2.oD Kraków | 2006-09-09 12:46:39 Problem przy sprzedaży takiego samochodu to jest wiarygodność. Kupując samochód od kogoś obcego nie mamy żadnej gwarancji co było naprawde robione i jaki jest jej stan i przebieg. Najlepiej takie samochody sprzedawać swoim znajomym
którzy docenią jego dobry stan i będą mieli do ciebie zaufanie. Słowa typu mały przebieg, kupione w salonie, zadbane, garażowe, po remoncie generalny itp itd nie mają żadnego znaczenia. Na jakąś super tam cene bym nie liczył. W ogóle znam pare zadbanych samochodów (niekoniecznie Toyote) których po prostu nie opłaca się sprzedawać po cenie rynkowej. Bo jak komuś wytłumaczysz że samochód ma realny przebiego 7 kkm po 12 latach i był w tym czasie cały czas garażowany i wymuckany na maxa? Mam w rodzinie takie autko i sprzedaż po cenach rynkowych w ogóle nie wchodzi w gre) A dlaczego nie wchodzi w gre? Bo jego realna powtarzam realna wartość jest co najmniej dwa razy większa od wartości rynkowej. A że nie ma dobrych wujków na tym świecie którzy by fundowali komuś prezenty wiec nie zostanie nigdy sprzedany. Pozdrawiam. [ wiadomość edytowana przez: PiterK dnia 2006-09-09 12:48:18 ] |
Cromm TOYOTA MANIAK Toyota Corolla CE-11 ... malopolska | 2006-09-11 11:59:10 Ja to teraz wiem ze podstawa to isc na zakupy z dobrym miernikiem grubosci lakieru jak juz autko nie bylo malowane w 1/2 to polowa sukcesu pozniej kanał cisnienie sprezania, ktotka przejazdzka i wiemy prawie wszystko .
|