Sprzedam espero 1.5 16v

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wiecej info tutaj. ALLEGRO

Cytat:
2006-09-02 09:09:38, maskekk pisze:

Ale żeś się zareklamował :
"Samochod jest w ciaglej eksploatacji, nalezalo by wymienic sworzen przy mechanizmie zmiany biegow bo zmiana jest malo precyzyjna, wypadl w czasie jazdy rozpiela sie zawleczka, i zastapilem to tymczasowo sruba, koszt jakies 10zl, trzeba by tez w jednym miejscu pospawac stelaz fotela jednak nie jest to konieczne, koszt kolo 50zl, brak katalizatora, zapchal sie wiec go wywalilem i zostala sama puszka. Prawy blotnik jest wgnieciony delikatnie, na parkingu ktos wgniotl... Oprocz tego sa tez roznego rodzaju pierdoly ktore mi nie przeszkadzaja, np antena sie nie chowa czy lusterko kierowcy w jedna strone sie nie reguluje elektrycznie tylko trzeba reka. "

Sorry (życzę ci szybkiej sprzedaży) ale taka szczerośc bardziej odstrasza niż zachęca. Są to życzliwe uwagi a nie krytykowanie bo wiem jak to jest sprzedawać samochód teraz ja sama się dziwię po co ja też byłam taka uczciwa przy sprzedaży... i taka solidna że nawet powymieniałam te drobiazgi o których piszesz aby ktoś na mnie nie narzeka. Ale jak kupiłam samochód i po kolei odkrywałam oszustwa i skurwysyństwo sprzedawcy (pośrednika z komisu), to teraz już w przyszłości taka głupia nie będę. Jak masz możliwość to zmień ten opis bo nikt nawet nie zadzwoni.

Widzę, że złącze tylnego błotnika i nadkola masz tak samo zrobione jak ja (po usunięciu rdzy). Tak w ogóle to na zdjęciu Twój wygląda identycznie jak mój i gdyby nie felgi to identyko. Powodzenia w sprzedaży i nie licz na uczciwość kupującego, że doceni teoją szczerość. "wiodziały gały co brały" i niech dsie sam martwi że jest wyciek na wale od rozrządu - ja teraz to bym ten wyciek zasypała syfem z worka od odkurzacza przed przyjazdem klienta i jak pisze Tommi "h... mu w d..."

Widział to ktoś??
boki zrywać
ponoć inne niż wszyskie

Cytat:
2006-09-03 20:34:29, Kula69 pisze:
Widział to ktoś??

Było już.

Ups
Kula spojrzyj tutaj:unikalne espero

Cytat:
2006-09-03 20:15:32, Marzenkachilsz pisze:
Tak w ogóle to na zdjęciu Twój wygląda identycznie jak mój i gdyby nie felgi to identyko.

To chyba raczej są kołpaki, a nie alufelgi.

Noooooo,masz oko Esperynek

jasne ze kolpaki a co do opisu... coz ja jestem uczciwy i nie mam ochoty potem wysluchiwac jak jakis przyjedzie ze o tu panu olej cieknie, a tu luz a tu... itedejak nie sprzedam do 17 to jezdze dalej bo musze oc oplacic

Cytat:
2006-09-02 09:09:38, maskekk pisze:

Teraz dopiero zobaczyłam cenę. TU NIE MA POMYŁKI PISARSKIEJ ??? TY CHCESZ ZA SAMOCHÓD 1.100 ZŁ. (11 BANIEK?)

Cytat:
2006-09-04 06:06:55, Marzenkachilsz pisze:
Teraz dopiero zobaczyłam cenę. TU NIE MA POMYŁKI PISARSKIEJ ??? TY CHCESZ ZA SAMOCHÓD 1.100 ZŁ. (11 BANIEK?)

Marzenka, przeciez jest cena minimalna ustawiona...

Odswierzam, dalej na sprzedaz.

Cytat:
2006-09-13 17:18:38, maskekk pisze:
Odswierzam, dalej na sprzedaz.

A nie mówiłam że nikt nie zadzwoni (syf z worka od odkurzacza na wycieki oleju i na giełdę ) i mów, że wszystko jest sprawne i nic nie ma do wymiany, tylko takie skurwysyństwo popłaca, a co kupujący to są uczciwi ? też by chcieli za półdarno nasze dopieszczone cuda (ch... im w du...)

Cytat:
2006-09-17 13:31:47, Marzenkachilsz pisze:
też by chcieli za półdarno nasze dopieszczone cuda (ch... im w du...)

Dają za nie tyle ile one są warte.