Nowe fotki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witajcie moi mili!! mozecie obejrzec moj samochod po remoncie-zdjatka sa w moim profilu.czekam na opinie te dobre i te zle

spoko spoko jeszcze jakieś aluski i będzie gitarra )

Jest duuuuuuuzo lepiej niz poprzednio. zmierzasz we wlasciwym kierunku

Przód kozacki a z tyłu mi się ten spojler nie specjalie podoba , ale Twój DF to miła odmiana , NIE JEST CZARNY

w sumie OK kolorek też

staram sie
ta mnie natchneliscie

mi sie widzi , ladnie zadbany , wypucowany , sladow rudej niewidac , ten zdezaczek z tylu jak zniknie to juz bedzie super , ogolnie podoba mi sie aha i jeszcze rejestracje na dul
pozdrawiam

zderzaczek zginie niedlugo-planuje wstawic inne swiatla z tylu(w wakacje nastepna metamorfoza

Cytat:
2003-05-08 23:03:53, Blady pisze:
Przód kozacki a z tyłu mi się ten spojler nie specjalie podoba , ale Twój DF to miła odmiana , NIE JEST CZARNY

w sumie OK kolorek też

co jest cojest mam wstac

Cytat:
2003-05-08 23:08:16, Krupek pisze:
zderzaczek zginie niedlugo-planuje wstawic inne swiatla z tylu(w wakacje nastepna metamorfoza

od czego swiatla ? , ja tez mam plany na tyl dac cos innego

Uderzyć w stół ...
Bo powiem wszystkim że Ci koła obcierają

[ wiadomość edytowana przez: Blady dnia 2003-05-08 23:15:51 ]

w porownaniu z ostatnimi fotkami jest znaczna poprawa)
co do tego przodu to jezeli ma nie byc tego zdezaka, to z tylu nalezlalo by go rowniez zdjac (policja czepia sie jak nie ma z tylu a z przodu moze nie byc? czy dlaczego tak? no i z przodu jak nie ma zdezaka proponuje cos zrobic z tymi dziurkami bo mi sie jakos specjalnie nie podobaja takie wloty dziwne

ładny kolorek. ja bym zmienił jeszcze lusterka plus to co poprzednicy (ale "wloty" mogą zostać )

wiec-mysle,ze wloty z przodu zostawie,a zderzak juz niedlugo wylatuje,jak tylko znajde jakies fajne swiatla na tyl

a tak po za tym -jak wam sie podoba bez tylnych klamek??

moje "ale" to :
1. felgi - te sa do bani, proponuje alusy
2. tylny spojler n klapie - troch kiczowaty (ale to moja osobista opinia)
3. zrob w tylnych dzwiach cale szyby i bedzie git (w przenich tez by sie przydaly)
4. "wloty" radzilbym przerobic.poza tym calkiem adbane autko. co do tylnych lamp to mnie osobiscie podbaja sie te ze starszych wersji (tzn powojne) i jeszcze jak by byly przydymione to by byl git. trzymaj tak daleji czekam na nastepna odsone. podzonka

No prosze zgadzam sie z Kosą ze zmierzasz w dobrym kierunku. Ładny lakier, przód bardzo ładnie zrobiony nie ma tego pseudo spoilera, widze klamek z tyłu nie ma
Jedyne co mi sie nie podoba to tylko spojler na tylniej klapie i zaslony na tylniej szybie ale wiadomo kwestia gustu.

Jak wiem w wakacje beda felgi, jakis tuning wiec zapowiada sie naprawde ciekawie.

PS Fajny pasek na szybie

Ja bym jeszcze go obniżył i zdjął ten spoiler z tyłu i zderzak wtedy byłoby oki

Końó ja tam sie na moderatrstwie nie znam zle moze byloby jakies ustawienie blokujacwe odpowiadaie na stare posty. Tak 1 miesiac ?

jestem dumny,ze ktos powraca do moich fotek,ale raczej to by bylo na tyle-zamykamy