MotoNews.pl
2 Czarne soczewki DEPO :) (157960/72)

Czarne soczewki DEPO :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam co sądzicie o nowych soczewkach DEPO ale w odmianie czarnej, ostatnio pojawiły się na allegro komplet za 599 zł.nullCzarne soczewki DEPO

Tak sobie wyobrażam: czarny lakier, czarny grill a'la camei przyciemnione szyby i te czarne soczewy. BAJA !!!

tylko że moja oma jest w kolorze srebrno-złotym i jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić , qrcze widział ktoś na jakiejś omie te lampki jak to wygląda może macie jakieś fotki.......

Czarne czy srebrne,DEPO to badziewie-było już na forum

czarne zobacz link...............

Jeżeli nie ma takiej to popatrz sobie na jakichś innych autkach np. SEAT one mają takie lampki i są w jasnych kolorach.

qrde te DEPO faktycznie są takim badziewem !!!!, bo już sam nie wiem czy je kupywać czy szukać 8 letnie helli..... one pewnie też już nie będą świeciły jak nówki- wiem,wiem zaraz ktoś mi odpisze - tylko ksenon - tylko te 1500 zł

Soczewki DUPO były na forum wałkowane milion razy, a opinia o nich nie wzięła się znikąd. Jedyną ich pozytywną cechą jest ładny wygląd. Po umazaniu ich na czarno jedyna ich zaleta przestała istnieć

Takie lampy pasują do Golfa III 1,4 RS M-Power AMG (w komplecie z lexusami z tyłu, pluszowymi kostkami na lusterko i wiadrem wydechowym), a nie do Omegi.

Tak na marginesie, jest specjalny wątek na takie rewelacje.

EDIT: Uwierz mi, 12 letnie zwykłe lampy HELLI po porządnym wyczyszczeniu świecą o niebo lepiej, niż nówki nie śmigane soczewki DUPO. Odpuść je sobie, dozbieraj trochę grosza i szarpnij się na ksenony, bo później będziesz sobie pluł w brodę że kupiłeś tandetę

Znalazłem komplet ksenonków za 1200. Może warto się zainteresować? Cena 2x większa, ale jakość 200x lepsza od wynalazków.

[ wiadomość edytowana przez: Immo dnia 2006-09-03 11:49:39 ]

hmm.......

tak to wyglada na samochodzie. oryginalne xenony helli + czarny matowy spray. zajelo mi to jeden wolny wieczor w grudniu zeszlego roku.

szkoda że za te 600 złotówek nie można takich dostać, przed chwilą rozmawiałem z kolesiem na dworze co ma założone DEPO i też mi powiedział że światła to rewelacyjne nie są więc faktycznie te DEPO to chyba kicha....... nie ma ktoś Helli soczewek do sprzedania za rozsądną cene

a faktycznie jest taka duża różnica jak podłącze światła bezpośrednio z akumulatora przez przekaźniki i pożądny kabel...??????

e tam , nie znacie sie
dupo soczewki są gitara
na zlociku moge je odsprzedać za rozsądna cene. w rozliczenu przyjme ksenonki , moga być w wersji nawet z RPA
depo> 600 zeta wyrzucone w kibel

Cytat:
2006-09-03 16:31:09, fomin pisze:
e tam , nie znacie sie dupo soczewki są gitara na zlociku moge je odsprzedać za rozsądna cene. w rozliczenu przyjme ksenonki , moga być w wersji nawet z RPA depo> 600 zeta wyrzucone w kibel

Spróbuj je sprzedać to ci z D..Y nogi powyrywam

Na ebay'u widziałem oryginalne xenony Hella, w komplecie silniczki i czujniki do samopoziomowania, listwy pod reflektorowe ze spryczkiwaczami za jedyne 250 EU

znam dwie osoby z lampami depo w omesi, i obie są średnio z nich zadowolone . Ba, ostatnio gość kupował u nas w sklepie żarówki 100W,mówi że słabo mu świecą lampy, potem okazało się, ża ma soczewki Depo
Używane soczewki hella świecą bdb, xenon hella bbddbbb

Panowie czyli z tego co wyczytalem to majac soczewki wszystko wkolo mozna sprayem wymalowac (oprucz elementow swiecacych swiatel drogowych)??

na to wygląda..........

soczewki depo sa rzeczywiście do kitu sam te gów.. kupiłem, ale poszedłem po rozum do głowy i...
na allegro jest taki koleś xenony-pl i miał fają aukcje samych soczewek helli od omegi c i audi a6. cena była śmieszna 15 ziko za sztuke, no i kupiłem, mimo że używki to stan ich był idealny, jedna podłaczyłem " na sucho " odrazu tego dnia którego dostałem przsyłke ( poprostu włożyłem w nią żarówke i ) efekt super zero porównania z "dupo ".
wymiana zajeła mi dwa popołudnia, najgorzej jest zdjąć klosze ( osobiscie używałem opalarki ) i szczerze mówiąc teraz nawet nie mysle o xenonach choć soczewki zakupione z allegro sa przystosowane bo mają przysłone które likwiduje kąt w celu nieoślepiania kierowców jadących z naprzeciwka
podsumowując
2 soczewki depo 400 ziko + same soczewki helli używki 30 ziko +
własny wysiłek = super efekt za małą kase ( a i xenon mozna w przyszłości zapodać w te soczewy ) tylko niewiem czy ten koles ma jeszcze takie soczewki ale warto zapytać

powiem krótko:
kupiłem urzywane helle od mariosa. mnie to wystarczy, xenony to to nie są ale ładnie w nocy oświetlają drogę.
Dupo do dupy...
Pozdr