[k] wal do syreny lub caly silnik s15

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie kupie lub przyjme

wal do syrenki dwucylindrowej ewentualnie caly silnik.

[ wiadomość edytowana przez: CarvMachine dnia 2006-09-06 17:34:14 ]

a czy syrenka nie miała czasem trzech cylindrów??

Cytat:
2006-09-04 16:40:59, Blady pisze:

pierwsze zdaje sie miały 2 , org. silnik z ... motopompy

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Cytat:
2006-09-04 16:40:59, Blady pisze:

miala ale ja potrzebuje taki z dwoma

zapytaj JULO ..on bral kanciaka od LISZKi..a Liszka to taki koles co ma z 50 syren pod domem....wiec sadze ze silnikow to ma sporo ...

http://www.syrena.nekla.pl/ tutaj napewno cos znajdziesz a jak ci bedzie cos innego potrzebne to pisz na gg mam duzo nowych czesci gg 2000439

PG mine ine zapyta, hehe. Syreny 100-102 mialy silnik s-15, 103 miala s-150, trpche zmodyfikowany, oba dwucylindrowe.
Skoro taki watek sie juz pojawil, to ja powiem, ze Muzeum Inzynierii Miejskiej w Krakowie bardzo chetnie zakupi silnik s-150 do syreny 103, takze gdyby ktos mial na zbyciu, to uderzcie do mnie lub bezposrednio do MIMu

Cytat:
2006-09-04 22:32:29, Julo pisze:
PG mine ine zapyta, hehe. Syreny 100-102 mialy silnik s-15, 103 miala s-150, trpche zmodyfikowany, oba dwucylindrowe. Skoro taki watek sie juz pojawil, to ja powiem, ze Muzeum Inzynierii Miejskiej w Krakowie bardzo chetnie zakupi silnik s-150 do syreny 103, takze gdyby ktos mial na zbyciu, to uderzcie do mnie lub bezposrednio do MIMu

masz racje

Cytat:
a jak ci bedzie cos innego potrzebne to pisz na gg mam duzo nowych czesci gg 2000439

dzieki za info ale potrzebuje tylko i wylacznie wal lub caly silnik. i tylko dwa gary bo "trojka" jest za ciezka

a po co taki silniczek ? kosiarke robisz... motopompe do kanału czy cos innego ?

Cytat:
2006-09-05 07:56:44, cypherius pisze:
a po co taki silniczek ? kosiarke robisz... motopompe do kanału czy cos innego ?

przyjdzie czas to bedzie wiadomo

zapytaj Lajkonika..on ma syrene ..ale to chyba na forum YT

A, że zadam takie pytanie czy może być od trabanta??
Swoją drogą orientuje się troche za tym od syreny, ale to raczej siężka rzecz do dostania.
A i silnik od syreny z motopompa miał wspólne tylko podstawowe zasady działania, pozatym to dwie różne koncepcje

motolotnie budujesz ?

Cytat:
2006-09-05 22:27:30, KrauzeR pisze:
motolotnie budujesz ?

nie

niedlugo sie pochwale.

od trabanta nie moze byc,
wal poszedl do naprawy to moze niedlugo bedzie jakis post na forum z przebiegu calej inwestycji oraz pierwsza odslona GEG3

104 już miało 3 gary ? Miałem kiedyś parę sztuk na działce, jakieś części silniki itp by się znalazły, ale nic poniżej 104...

[ wiadomość edytowana przez: _Szary dnia 2006-09-05 23:39:05 ]

Cytat:
2006-09-05 22:35:05, PG pisze:
nie niedlugo sie pochwale. od trabanta nie moze byc, wal poszedl do naprawy to moze niedlugo bedzie jakis post na forum z przebiegu calej inwestycji oraz pierwsza odslona GEG3

kant z silnikiem syreny heheheh

Cytat:
2006-09-06 18:16:05, bimber1 pisze:
kant z silnikiem syreny heheheh

a co