Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
zboq Toyota Carina E Kombi Janów Lubelski | 2006-09-05 15:40:52 Witam mam malutki problem ,ze ja sie na tym nie znam to dal mnie ejst problem wiec sprawa sie rpzedstawia tak.Kupilem sobie radio sony do mojej Carinki ale nie moge wyciagnac tamtego starego poniewaz jest takie jakies dziwne i jak probuje to mi wychodzi z cala kieszenia!! i cala deska rozdzielcza sie telepie jak na sile to robie :/ .Zawolalem kolege to poweidzial zeby ten panel caly wyciagnac gdzie ejst nawiew zegarek i radio bo inaczej niee wyciagnie bo radio w kieszeni utknelo .TO moglibyscie mi powiedziec jak wyciagnac ten przedni panel bo podejzewam ze tam sa zatrzaski czy moglibyscie mi pokazac gdzie one sa? zdjecie dodam jak tlyko zrobie zeby bardziej iobajsnic o co mi chodzi ![]() ![]() [ wiadomość edytowana przez: zboq dnia 2006-09-05 19:05:58 ] |
zboq Toyota Carina E Kombi Janów Lubelski | 2006-09-07 15:56:38 tak przeczytalem ze sie lapie za nawiew i za schowek radiem ciagne i nic napaczatku jak pisaliscie z wyczuciem no to z wyczuciem,i niz nie szlo wiec sie zdenerwowalem i z calej sily ciagnolem i tez nic szarpalem nic !!!!! .wiec moze panowie znacie jakis innny sposob zeby wyciagnac radio z kieszenia? |
Kafi TOYOTA SPEC Mazowieckie | 2006-09-07 17:26:52 Może przyśrubowana kieszeń radia. ![]() |
![]() Budrysek TOYOTA DRIVER Toyota Avensis Szczecin | 2006-09-07 18:50:43 miałem to samo - radio było zabezpieczono specjalnymi śrubami ![]() poddałem się i w końcu podjechałem do małego warsztatu w którym montują radia i alarmy - gość "fachura" rozbroił panel w 20 sekund - kasy nie wziął - za to uśmiał się |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2006-09-09 03:54:53 Zostaw auto na noc otwarte to na pewno ktos ci wyjmie....a powaznie to wbij 2 srubokrety z lewej i prawej w ta szpare i podwaz, plastik jest twardy i mimo ze wyglada to na rzeznie nie bedzie sladu,tylko nie przesadzaj z wielkoscia srubokreta |
Kafi TOYOTA SPEC Mazowieckie | 2006-09-09 08:30:42 Co????
Widziałeś kiedyś konsolę w Carinie???????? Wbij se w swoją!!! |
zboq Toyota Carina E Kombi Janów Lubelski | 2006-09-09 16:14:07 hahah no poanowie ja to juz zglupialem ~~ ,no tak probowalem radio wyciagnac podwarzajac jakimis badziewnymi blaskami ,ale moze znaczinjmy od tego ,ze tak jest w tym radiu hm..... nie wiem jak to powiedziec zdejmuje ta ramke badziewna ,ale ona i tak mi nic nie daje bo za ta ramka jest taki badziewny plastik =| ze tam nic pod to radia i z boku radia nic nie wsadzisz ,pojechalem do zurtu to sie popatrzyli na mnie jak na debila a radia sami nie wyjeli bo nie wiedzieli jak sie za to zabrac no w sumie w pienkym miescie ja zyje takie zadupie ze szok kazdy pusty jak but =/ ehh ja juz sie chyba poddaje=(( |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2006-09-09 16:24:39
oferma jestes ta konsole z radiem tak jak ja narysowalesna zdjeciu wyjmuje sie jednym mocnym szarpnieciem dookola ma 6 zatrzaskow trzeba dobrze zlapac i szarpnac wyciagalem to setki razy jak nie potrafisz podwazac srubokretami bez uszkodzenia to istotnie zlap za wneke zaprzyj sie i szarpnij |
![]() Perzan TOYOTA MANIAK ST191L-DWMNKW Kraków | 2006-09-09 17:01:14
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kafi TOYOTA SPEC Mazowieckie | 2006-09-10 07:14:08 Ehhhh Elektron!
Kolego nie szarp one wyłażą delikatnie mają tylko 4 kołki. jakiej marki radio tam masz?? pod ramką platikową jest plastik to znaczy że przyśrubowane. lampka lusterko i oglądaj dokładnie od tylca. Nie dziub żadnym śrubokrętem ani blaszką wszadź rękę od tylca i pchnij od zachrystii powinno wyleźć jak nie to pisz. |
zboq Toyota Carina E Kombi Janów Lubelski | 2006-09-10 11:03:03
o kurwa hahahahahha ale wy jestescie poryci no nie moge ![]() Radio to taki badziew o nazwie Philips rc 249 [ wiadomość edytowana przez: zboq dnia 2006-09-10 11:07:28 ] |
Kafi TOYOTA SPEC Mazowieckie | 2006-09-11 06:57:06 Nie KLNIJ!!!!
I radź sobie sam! |
![]() Cromm TOYOTA MANIAK Toyota Corolla CE-11 ... malopolska | 2006-09-11 12:07:04
Bardzo słuzna koncepcja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |