| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
skidmarks Yamaha KiloFazer/ Es ... Polkowice/Radwanice | 2006-09-06 18:10:49 zaznaczam ze nie znam sie na LPG (pierwsze auto LPG)
Nissan Primera '92 2.0 SLX instalacja Lovato taka ze odpala tylko na benzynie i przełancza sie po 2tys obr. Problem: auto nie chce sie wkręcać pow. 4 tys obr na benzynie i nie odpala rano (za 20 razem moze albo wcale) - jak juz nieraz zaskoczy i odpali to potem cały dzień odpala bez problemu - przy odpalaniu czuć benzyne Na gazie auto kręci się do 7,5tys (tzn. normalnie dla tego motoru) i jeździ sie świetnie byłem w 3 serwisach gazu i powiedzieli ze to wina benzyny i zebym jechał do diagnosty - jadąc do diagnosty mówią ze to wina gazu i odsyłają mnie do LPG-ców - czy mi nikt nie pomoże |
skidmarks Yamaha KiloFazer/ Es ... Polkowice/Radwanice | 2006-09-06 21:56:36 problem w tym ze to automat, na benzie kiepsko chodzi - na wolnych jako tako ale jak mu wrzuce "Drive" to gaśnie ...
najgorsze ze auto wystawione na sprzedaz - ludzie dzwonią chca sie umawiac a to auto takie "szopki" odwala [ wiadomość edytowana przez: skidmarks dnia 2006-09-06 21:57:38 ] [ wiadomość edytowana przez: skidmarks dnia 2006-09-06 21:58:25 ] |